Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37. hétben vagyok és nincsenek...

37. hétben vagyok és nincsenek még striáim, örülhetek már, hogy megúsztam?

Figyelt kérdés
Genetika ide-oda,anyukámnak is volt,nagyijaimnak is,talán a babaolajnak köszönhetem? Ti mit tapasztaltatok? :)
2013. aug. 8. 17:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy apukádra hasonlítasz.:) De ezt nem tudni, és még az utolsó héten is kijöhet sajnos. Barátnőmnek így volt.

Nekem 2 terhességem volt, vékony vagyok, nagy volt a hasam és nekem nem volt. Csak időnként kenegettem magam, az elsőnél csak testápolóval. Anyukámnak volt. Nincs szabály.

2013. aug. 8. 17:42
 2/16 anonim ***** válasza:
Az én anyukámnak is volt, nekem nem, pedig 34 évesen szültem. Szerintem már megúszod. :)
2013. aug. 8. 17:45
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs egy darab sem! Nálunk genetika,anyum ikreket is szült és egy stria nincs a hasán.
2013. aug. 8. 17:45
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is genetika.

Előzőleg ikreket vártam, iszonyú nagy hasam volt, stria semmi.

Most a 37. hétben vagyok én is, stria megint nincs.

Az viszont érdekes, hogy a fiúknál megjelent a linea negra, most meg abszolút nem.

2013. aug. 8. 17:49
 5/16 anonim ***** válasza:
Azt hittem,hogy megúszom, de a 37ik héten kezdek el megjelenni a csíkjaim, szerencsére nem lett sok!
2013. aug. 8. 18:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Még sajnos lehet akkor örülj ha már megszülték és akkor sme látsz, sokszor csak azután látszódik. főleg ha alul van. Én angyon remélem nekem sem lesz Anyukámnak sem lett egy sem. A babaolaj nem számit sokat én kozemtikus vagyok nem egy vendégem van aki drága krémeket is kent mégis lett ahogy van oylan is aki semmit és mégsem. Az tény hogy nem árt, de a genetika része fontosabb.
2013. aug. 8. 18:05
 7/16 anonim ***** válasza:
39. héten lett egy nagyobb striám a hasamon, pedig azt hitem, hogy megúsztam! :( Eléggé látszik 13 napja szültem a babámat!
2013. aug. 8. 18:13
 8/16 anonim ***** válasza:
46%
Nekem a 38-ik hét vége fele lettek a hasamon striák igaz fehér nem lila de látszik sajnos pedig azt hittem nem lesz. Kenegesd magat kétszer meg háromszor is egy nap és hátha nem fog megrepedezni a bőröd.
2013. aug. 8. 18:49
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor örülhetsz, ha szüléskor sem lesz rajtad. Bármikor jöhetnek még. Nekem pl. még nagyon sokat nőtt a hasam a 37. hét után.
2013. aug. 8. 19:52
 10/16 Lues ***** válasza:
100%
A 37. hétben nekem sem volt semmi. Majd most, már 38 hetesen kezdenek megjelenni oldalt ezek a fránya csíkok. Én is azt hittem, hogy megúszom, de mégsem. De tudod mit, nem is érdekel, csak egészséges legyen a lurkóm! :)
2013. aug. 8. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!