Hamarosan szülni készülő kismamák, nektek nincsenek furcsa, és ijesztő gondolataitok?
ne is mond, direkt nem nézek híradót, erre tegnap rokonoknál ment, mi volt benne? hogy ikerszülésnél az egyik baba meghalt. én meg ikreket várok....az ilyen hírektől én is kicsit kiakadok, és egy ideig kattogok rajta, de próbálom elfelejteni.
szerintem a terhesség alatt mindig vannak ilyen időszakok, én 28 hetes vagyok, most éppen a koraszüléstől parázok, az elején az volt a mániám, megvan-e mindkét baba, aztán, hogy mindkettő egészséges-e, aztán, hogy honnan tudom, mindkettő mozog-e, most ezek már kiderültek ugye, most a koraszülés a parám, szerintem a 35. héttől meg nekem is szülés lesz, bár múltkor már eszembe jutott mindenféle dolog, remélem nem bénulok le császár közben és a többi.
általában le tudom magam állítani, ráteszem a pocakomra a kezemet és csak pozitív dolgokra gondolok! szerintem se híreket, se semmi ilyesmit ne nézz, majd ha meglesz a pici, és jó egészséget kívánok!
38 hetes vagyok és van, hogy tök nyugodt vagyok, aztán pedig egyszer csak jönnek a buta gondolatok. Fogalmam sincs, hogy miért van ez, de nagyon rossz. Zavaros álmok is előfordulnak sajnos. Aztán néha lusta a baba és keveset mozog, akkor is tiszta pánikban vagyok.
Amúgy nem vagyok ez a parázós fajta, de most.... Előfordul, hogy nehezen tudok megnyugodni.
Sokáig féltem a szülés miatt, mert az első elég nehéz volt. Most azzal már megbarátkoztam szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!