Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Pár napja egy blogban, Csiribu...

Pár napja egy blogban, Csiribusz blogjában olvastam a Figyelőről. Azóta rettenetesen félek, ugyanis még beszámolók is voltak. Szerintetek ez valódi?

Figyelt kérdés
nagyon remélem hogy nem, mert bazira félek, és nemsokára eljön az éjszaka. kérlek írjatok. tud valaki segíteni?

2013. jún. 30. 12:05
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
58%
a figyelő pont ez !:D a figyelőt a te agyad teremti. Ez olyan kérdés, mint a slenderman...De ez olyan "pszichológián alapul", hogy az illető egyre jobban félni fog a szörnytől. Magának beképzeli, hogy látja. Az erdőben, az ágya végén, mindenütt...
2013. jún. 30. 12:37
 2/37 anonim ***** válasza:
83%
Egyszer este úgy láttam, mintha valaki állna a szobám közepén. Becsuktam a szemem, megint kinyitottam, és már az ágyam mellett állt. Nagyon féltem, alig tudtam elaludni. Aztán reggel végiggondoltam a dolgot, megállapítottam, hogy ezt biztos csak képzeltem és tadam... soha többé nem láttam. Ugyanez volt a szellemmel is. Pszichológia, ahogy az első írta.
2013. jún. 30. 12:44
 3/37 A kérdező kommentje:
IGAZATOK VAN!! nagyon szépen köszönöm! :) egyébként ti tudjátok, hogy mire gondoltam, nem? tudjátok, hogy mi az a "lény", ugye?
2013. jún. 30. 13:42
 4/37 anonim ***** válasza:
62%

Igazi ez a lény, van róla igaz videofelvétel is.

Itt többet megtudhatsz a lényről: http://www.youtube.com/watch?v=TikBapmsprE

2013. jún. 30. 13:57
 5/37 A kérdező kommentje:
jaj, ne! nem merem megnézni, de hogy létezhet..most mit tegyek?
2013. jún. 30. 14:04
 6/37 anonim ***** válasza:
58%

Ez előző vagyok.

Nem nagy az esély,hogy meglátogat téged.

Én készítettem ezt a videót amit elküldtem neked itt a válaszba.

Én is féltem mint az állat,hogy mi lesz ha felteszem a netre a figyelőről szóló videót de nem történt semmi.

Szóval nem kell tőle félni!

2013. jún. 30. 14:23
 7/37 anonim ***** válasza:
73%

Ostobaság, nem létezik semmi ilyen. Az egész az agy szüleménye. Gyenge idegállapotúak elhitték, hogy létezik ilyen, aztán meg látni vélték, később pedig beszámoltak erről...

Viszont ha nagyon begörcsölsz ezen és rettegsz akkor este lehet látni vélsz valamit (bár ez hosszabb folyamat szokott lenni). Ez olyan elven alapul, mint mikor bámulsz az éjszakába és elképzeled, hogy van ott valami, csak itt nem te "irányítod" a képzeleted, hanem az agyad csúf tréfát űz, és ezért valóságosnak hat az egész.

Inkább olvasgass este könyvet, gyújts villanyt ha félsz. Ne gondolj ilyen ostobaságokra, reméljük nem vagy gyenge idegállapotú.

2013. jún. 30. 18:45
 8/37 anonim ***** válasza:
33%
Nézd meg a videót, ott van pár igazi felvétel is!
2013. jún. 30. 20:07
 9/37 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem kell félned. Még ha létezik is, akkor sem tudjuk hogy mit akarhat. Lehet hogy azok, akik beszámoltak róla, valami rosszat tettek ellene, pl. azok az emberek miatt halt meg a családja, és bosszút állt. De nagyjából biztos, hogy nem létezik :)

(Úgy mint slenderman)

2013. jún. 30. 20:20
 10/37 anonim ***** válasza:
61%
Gondolj arra,hogy ő mindig figyel rád. :D
2013. jún. 30. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!