Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Pár napja egy blogban, Csiribu...

Pár napja egy blogban, Csiribusz blogjában olvastam a Figyelőről. Azóta rettenetesen félek, ugyanis még beszámolók is voltak. Szerintetek ez valódi?

Figyelt kérdés
nagyon remélem hogy nem, mert bazira félek, és nemsokára eljön az éjszaka. kérlek írjatok. tud valaki segíteni?

2013. jún. 30. 12:05
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
na ne mar.. ki irta ezt?
2013. júl. 2. 14:47
 32/37 anonim ***** válasza:
mit?
2013. júl. 2. 15:23
 33/37 A kérdező kommentje:
a versikét
2013. júl. 2. 15:48
 34/37 anonim ***** válasza:
56%
Az a valaki aki írta azt a verset egy idióta. Az ezotéria topikban írogatja oda random kérdésekhez, és ezzel azt hiszi, hogy ő olyan "titokzatos"...
2013. júl. 2. 15:54
 35/37 anonim ***** válasza:

Hát nagyon idegesítő, az biztos... De mikor utánanéztem, azt írta ki, hogy a démoni paktumokhoz alkalmas, és véráldozat kell hozzá(beteg dolog).

névte2en

2013. júl. 2. 16:00
 36/37 BenceVID válasza:
41%
a figyelő létezik.én is találkoztam vele azóta korán lefekszem mert mindig azt érzem hogy ott van velem.a találkozás ijesztő volt este a zajra felébredtem(ajtónyílás) és ott állt.a szemem lecsuktam és újra kinyitottam.ő pedig odahajolt az ágyam fölé...(és ez igaz)
2013. aug. 5. 10:22
 37/37 csiribusz válasza:
100%
Kedves kérdező! Mindig felhívom a figyelmet blogom ajánlásánál, hogy csak az erősebb idegzetűek olvassák az adott cikket. Blogjaim a hasonló érdeklődésű embereknek íródnak, s nem azért, hogy bárkit félelemben tartsanak. Ha ennek ellenére nem fogadod meg a jótanácsot, azzal nehéz mit kezdeni. De ha már így alakult, kérlek, próbálj nem foglalkozni a témával, mert minél jobban belelovalod magad, annál inkább kikészülsz. Azt hiszem arra, hogy létezik-e vagy sem e bizonyos valami, senki nem fog tudni választ adni neked. Próbálj más témával foglalkozni egy ideig, nézz vígjátékokat, olvass vidám vagy romantikus regényeket, tehát merőben mást, mint ami a félelmetes dolgokhoz kötődik, és kérlek, legközelebb ne hagyd, hogy kíváncsiságod legyőzze az óvatosságod! Ha pedig mégis kíváncsi vagy a véleményre, vagy akár velem is szeretnél kapcsolatot teremteni, nyugodtan írj a blogjaimra, válaszolni fogok. Minden jót kívánva: Csiribusz
2013. szept. 6. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!