10 napja késik, nem pontos a ciklusom, teszteltem, halvány lett nagyon, nincsenek tipikus terhestüneteim. Másik gondom, hogy térdszalag rekonstukciós műtétre várok, mely altatásban lenne, terhesen szerintetek halasztós a műtét? Vagy választanom kell?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 17:12
1/5 anonim válasza:
Szerintem menj nődokihoz mielőtt műtétre mennél, hiszen az nem mindegy mivel altatnak! Inkább halaszd a műtétet, hiszen nem életmentő! A halvány teszt az elég is lehet, tüneteket meg nem minden esetben produkál a terhesség! Pl az első terhességemnél semmi jele nem volt, most másodiknál meg minden nyavaja utolért!Menj nőgyógyászhoz mindenképpen műtét előtt!
2/5 anonim válasza:
Jelezd mindenképpen orvosnak a halvány pozitív tesztet is! Szerintem azzal is beszélhetsz róla, aki műtene. Tudnia kell, hogy ilyenkor mi a teendő. Ami ma halvány, egy-két hét múlva erős lehet. Az én halvány pozitívam ma 29 hetes.
3/5 anonim válasza:
A halvány pozi az pozi. Szerintem hívd fel a nőgyógyászodat is, meg a másik műtéttel kapcsolatban is érdeklődj, hogy mi ilyenkor a teendő. Altatás nélkül nem tudják megcsinálni?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,felkeresem a nőgyógyászt,bár terhesen(ha tényleg az vagyok:)inkább nem műttetem magam,mert utána nem hiszem,hogy adnának nagyon fájdalom csillapítót a baba miatt.petezsáknak kéne látszania az uh-n igaz?
2013. ápr. 12. 10:03
5/5 anonim válasza:
Ha nem pontos a ciklusod, akkor elég kiszámíthatatlan, hogy mi fog látszani. De azt azért látja az orvos, hogy lehet-e belőle baba. Én elmondanám, hogy műtét miatt kérdezed, mert néhány orvos elég bunkó tud lenni. Amíg nincs szívhang, hivatalosan nem állapíthat meg terhességet, ami érthető, de neked most nem hivatalos "diagnózis" kell, hanem, hogy vállalhatod-e a műtétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!