Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37. hétben vagyok és nincsenek...

37. hétben vagyok és nincsenek még striáim, örülhetek már, hogy megúsztam?

Figyelt kérdés
Genetika ide-oda,anyukámnak is volt,nagyijaimnak is,talán a babaolajnak köszönhetem? Ti mit tapasztaltatok? :)
2013. aug. 8. 17:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én végig azt hittem hogy megúszom, nem látszódott, szülés után a megfigyelés után lezuhanyoztam és csodálkozva néztem a bőrt a hasamon, hogy miért olyan csíkos...

De nem lett durva egyébként és viszonylag hamar el is múlt- azaz bőrszíne lett és nem látszódik, nem lila meg nem fehér...

2013. aug. 8. 21:26
 12/16 anonim ***** válasza:
37. hétben nálam sem látszott még semmi. Már épp örültem, hogy megúsztam, aztán a 38. héten rájöttem, hogy mégsem úsztam meg... :)
2013. aug. 8. 22:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem ikreim vannak, iszonyú nagy volt a hasam, de nem lett striás egyáltalán (viszont talán számít, hogy én a 36. héten szültem, talán ezért úsztam meg). Anyukám csak 1x volt terhes, mégis striés lett a hasa és a melle is, nagymamám 3 gyereket szült, neki meg nincs semmi.

Ez is genetika kérdése.

2013. aug. 9. 10:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem a melleimen rögtön az elején lettek csíkok, talán a 2.-3. hónapban, csúnya lila repedések, pedig olyan nagyot nem nőttek. Végig a terhesség előtti melltartóimat hordtam. Gondoltam is, hogy a genetika kiszúrt velem. Végig rettegtem, hogy a hasam is kireped majd, kenegettem serényen, aztán 39 hét 4 naposan nézegettem, na legalább ezt megúsztam, aznap még teljesen csíkmentes volt a hasam, aztán 39 hét 5 naposan (szülés előtt 1 nappal) lett egy nagyon-nagyon picike csíkom, kb 1cm hosszú, vagy még annyi sem. Ma már keresnem kell, hogy hol is van, egyáltalán nem látszik, csak ha nagyon nézem. Szóval érdekes ez a genetika. És tényleg csak akkor örülhetsz, hogy megúsztad, ha már kint van a baba. :)
2013. aug. 9. 13:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem a 38. héten jöttek elő a hasamon, mert akkor hirtelen egy óriásit nőtt a pocim. A combomon, derekamon, mellemen már korábban is volt, mert sokat híztam a terhesség alatt.
2013. aug. 9. 21:31
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,kivancsi vagyok már :) Nekem a mellem 85B-ről 90d-re nőlt,de nincs csikom....már plussz 16kg-nél tartok,nincs nagy hasam...de elhiszem hogy akármikor jelentkezhet egy két meglepi csik ;)
2013. aug. 10. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!