Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ennek mar halkan örülhetek?...

Ennek mar halkan örülhetek? (Teszt. - Kep)

Figyelt kérdés

5. Napja késik , ma este csináltam ezt a facelle tesztet [link] Ilyen volt azután miután felszívta a vizeletet

Es ra 5 percre ilyen lett :

[link]

Tüneteim : hat ilyen megjön érzésem egyáltalán nincsen . Csak sok Fehér folyas ! Cicim mintha nagyobb lenne! Es most kicsit mintha hányingerem lenne! Azert is teszteltem !

Természetesen holnap reggeli első vízelettel tesztelek , de kiváncsi vagyok a véleményekre !

6 éve várjuk ezt a második csíkot '! (PCO + IR közel egy éve derült ki)

Köszönöm mindenkinek a válaszát es az idejét amit a kérdésem megválaszolására szánt!

2017. máj. 12. 23:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Látom, mite gondolsz, de egy reggeli pisiből jobb lenne! :)
2017. máj. 12. 23:08
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod , persze ... Reggel rohanok tesztert!

De addig meg örülök a kíváncsiságtol ! :)

2017. máj. 12. 23:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkettőn csak 1 csíkot látok, már jól láthatónak kellene lennie.. Én ha továbbra sem jön meg 1 hét múlva csinálnék csak tesztet, reggel szerintem semmi értelme
2017. máj. 12. 23:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Halványan látok második csíkot. Bár ennyi késés után erősebb kellene, hogy legyen. Viszont meg tevesztő az hogy nem reggeli első pisiből van. Szóval reggel próbálkozz újra. :)
2017. máj. 12. 23:36
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek!

Figyelembe véve hogy ez egy esti 1 órán at visszatartott vizelet , reggel tesztelek első vízelettel !

Ha ez pozi ... Akkor a holnap reggelinek mar egyértelműbbnek kell lennie !

Jelentkezem a hírekkel !

2017. máj. 12. 23:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5 nap utan ez eleg halovany, de kesik is, ugyhogy jo jel, szoritok!
2017. máj. 12. 23:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Megcsináltad? :)
2017. máj. 13. 08:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Hat latni valamit de rendesen keresni kellett hogy megtalaljam....vagy joval kozepido utan volt peteeres, vagy szellemcsik, mert a Facelle szuper teszt, mar nemvartkor mindig sokkal erosebb csikom volt vele.
2017. máj. 13. 09:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem 4 nap keses utan nem reggelibol a 25 os majdnem negatív volt. Még jobb ilyenkor a reggeli elsobol csinalni
2017. máj. 13. 11:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Látom mire gondolsz, drukkolok! :)
2017. máj. 14. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!