Teherbe estem, de nem örülhetek neki. Mi tévő legyek?

Én mutatnék majd a nagypapának egy csomó képet, ultrahang felvételt és keresztnevén szólítanám az unokáját, hogy nézd, itt van ő és milyen aranyos és Isten ajándéka stb - meg fog enyhülni, csak tartsatok ki!!
Az tuti, hogy a gyilkosságot (abortuszt) nem fogadná el egy vallásos ember sem hosszú távon, mégha első körben felindulásból hozzádvágná is.

És ha összeházasodtok a terhesség alatt, akkor se fogadja el apukád?
Az épeszű megoldás az lenne, hogy a magatok erejèből felnevelitek a gyereket.

Először biztosan nagyon dühös lesz - erre készüljetek fel!
Viszont idővel megenyhül - ehhez kívánok sok-sok kitartást.
A vége Happy End lesz! Gratulálok a babához. :)

Ez nagyon nehez kérdés, az előttem szólók sok mindent leírtak már, persze mi nem ismerjük apukadat, de az nagyon jo dolog, hogy a barátod es édesanyád melletted all. En is amellett vagyok igy ismeretlenül, hogy ha édesapám valóban hívő vagy vallásos embernek vallja magat, akkor az abortuszt gondolom nem támogatna. Lehet ki lesz akadva rád, kezdve azzal, hogy együtt voltál a barátoddal, de ha megtudná, hogy ti szeretnetek ezt a kisbabát, aki az ő unokája, ellenben arra kényszerítene, hogy vetesd el, akkor biztos hónapok vagy évek mulva iszonyat lelkiismeret furdalása lenne (szerintem), hogy egy ártatlan elet miatta lett kioltva.
Az egyik válaszadó javasolta az eskuvot is, ez valóban nem rossz ötlet, akkor mondhatna apukad, hogy “családban” no fel az unokája.
En nagyon szurkolok, remelem minden jol alakul a végen! Kitartást!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!