Mit tegyek? Annyira fáj!!
Családi barátunknál a baba már mindjárt egy éves. Keresztszülök vagyunk. Mi a férjemmel egy éve házasodtunk össze, ők 3 év után csináltak gyereket mert a csajszi egyetemen járt.
Az a problémám hogy tudom hogy ők nem hibások mégis annyira irigy vagyok rájuk hogy nekik van és nekünk még nincs. Anyagi helyzet miatt még nem lehet és fogalmam sincs mikor lehet.
Nem tudok velük barátkozni, mind csak rá gondolok hogy nekik van és nekem nincs. Előre félek hogy lesz szülinapi bulija a gyereknek és hogy fogom elviselni.
És a legrosszabb az hogy ugy érzem mire én oda jutok hogy terhes leszek már semmi értelme nem lesz. 2 volt osztálytársamnak is lett és az egyik nem is házas.
Én 23 ,a férjem 28 éves.
Albiban élünk. Nem rossz de a férjem csak saját lakásban szeretne.
Én nem is akartam vállalni, a férjem akarta gyerekkori barátja a férfi.
Énsem értem miért érzem ezt hogy nem lesz értelme!!
Ne haragudj,de borzalom... Volt ilyen ismerősöm.Jajj mert mindenki gyereket csinál, mindenki beelőzi stb..stb.Meglett a baba nálunk is, utána meg nem győzte ide,oda lepasszolni,mert én idő,pihenés,szoli, körmös, fárasztó meg a többi.Azt a szegény gyereket mindenki nevelte csak ő nem.
Felnőtt ember tudja, hogy a gyerekvállalás nem lóverseny.Nem csak azért vállal,mert másnak is van az ismerősei között.És főleg nem irigyli így ahogy te..3 év után csináltak gyereket mi?
"És a legrosszabb az hogy ugy érzem mire én oda jutok hogy terhes leszek már semmi értelme nem lesz. 2 volt osztálytársamnak is lett és az egyik nem is házas."
Szerintem végig kellene gondolnod, hogy kinek is szülnéd azt a gyereket és milyen indíttatásból! Valami nem stimmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!