Menjek be az ügyeletre? Mi tegyek?
Figyelt kérdés
24 hetes es 3 napos terhes vagyok. Elso kisbaba fogalmam sincs h mi normalis erzes es mi nem viszont miota felkeltem azota alhasi fajdalmaim vannak de csak a bal oldalon. A derekam is faj szinten a bal oldalon. Állni nem is tudok meg menni se nagyon csak fekudni vagy ulni, akkor elmulik.
Mit csinaljak? Menjek be az ugyeletre vagy ne?
2016. jún. 25. 14:42
1/6 anonim válasza:
Inkább menj be feleslegesen mint hogy baj legyen.
3/6 anonim válasza:
Én ugyanígy jártam 24 hetesen és bementem. Néztek vizeletet, csináltak UH-t és minden rendben volt, azt mondták más szakirányt keressek fel ha nem múlik. Vettek még vért is az is rendben volt. Nyugodtan mentem haza. Másnapra elmúlt. Nem tudom mi volt.
5/6 anonim válasza:
Egyre több helyen lehet kellemetlen vagy fájhat... Nem kell panikolni. De ha ugy érzed magad megnyugtatására be kell menni. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Nem kemenyedik. Nemtudom mi lehet de ma is rossz.
Viszont mar tudok menni meg allni. De idejig oraig jo aztan rosszabb.
A baba elvan, mocorog:) csak az állás kegyetlen.
Meg ha elmegyek pisilni, akkor tokre faj a hasam pisiles kozbe meg utana.
2016. jún. 26. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!