5 hetes terhes lehetek, ma reggel kicsi barnázás kezdődött és azóta is tart. Nagyon kevés, szinte alig hagy nyomot. Menjek be az ügyeletre szerintetek? Félek, hogy baj lesz.
Lehet hormonpótlásra van szükséged,sztem menj el és irass fel progeszteron tartalmú gyógyszert.
De lehet sok más egyéb oka is,akár még normális is lehet.
Nekem 10 hetesen vérzésem volt,azóta,mostmár 2 hete barnázok.
Nekem kiderült h a méhlepény fedi a méhszájat és ettől van.
Sokszor nem is tudják megmondani,de ettől függetlenül még a baba fejlődhet szépen.
Nézesd meg magad.
Drukkolok hogy minden jó legyen :)
Köszi, még várok egy kicsit, mert szinte alig hagyott foltot(kb. 1*1 cm), eddig nem lett erősebb. Ha nem múlik és kicsit is több lesz akkor megyek.Pihenek, tegnap sokat dolgoztam.
Progeszteront megnézettem két napja kiváncsisából: 125 nmol/l, úgy néztem a neten,hogy jó ez az érték.
Remélem nálatok is rendben lesz minden!
Szerintem holnap mindenképpen menj be a kórházba, a barnázásra szoktak adni Utrogestant és/vagy Duphastont. Nekem is adtak. Fontos időben elmenni, inkább mint amikor már késő van.
Szex volt előtte? Nekem volt egy nagyobb mennyiségű barna folyásom, meg is ijedtem, szaladtam a dokihoz, de azt mondta valószínúleg csak egy bevérzés a méhszájnál és nem komoly, viszont együttlét ne legyen a 12. hétig.
Szerintem ne pánikolj viszont menj el holnap a nőgyógyászhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!