Menjek ügyeletre vagy rá ér ha reggel megyek a saját orvosomhoz? Lesz valami bajom, ha reggelig várok?
5 hetes terhes vagyok ,védekezés mellett lettem terhes ,a héten már voltam orvosnál, megbeszéltük ,hogy hogy smint van ezek után . :(
Csakhogy ma fürdés után elkeztem vérezni,nem annyira erős ,de nem is csak pecsételgetős vérzés ,olyan mint amikor megjön...enyhe görcsökkel ,de az sem durvább egy sima menzesz görcsnél.
Ha nem lesz sem a vérzés ,sem a görcs durvább ,akkor ráérnék csak reggel menni az orvoshoz .mi bajom lehet ha maradok itthon ?
Valószinű ,hogy elment a baba ?
Bennem fel sem merult volna ez a kerdes.
Latszik, hogy nem tervezett baba...
Csak nekem tűnt fel ez a fürdés dolog?Nem akarok egyből rosszat feltételezni kedves kérdező,de nem azért fürödtél (esetleg meleg vízben),hogy elmenjen a baba?
Egyébként ráérsz holnap menni dokihoz,feltételezem nem akarod ezt a babát,így minek sietni....
Eszembe sem jutott, hogy meg szerette volna tartani. A kérdésben sehol sem szerepel a baba. A kérdezö nem a piciért, hanem magáért aggodik. "Lesz valami bajom?"
Azon meg azért jot nevettem, hogy biztos azért fürdött, hogy elmenjen a baba. ??!!?? Nem dzsudozott vagy hullámvasutazott. Ha ez lett volna a cél, akkor szerintem valami komolyabbat választott volna, mint egy sima fürdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!