Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menjek ügyeletre vagy rá ér...

Menjek ügyeletre vagy rá ér ha reggel megyek a saját orvosomhoz? Lesz valami bajom, ha reggelig várok?

Figyelt kérdés

5 hetes terhes vagyok ,védekezés mellett lettem terhes ,a héten már voltam orvosnál, megbeszéltük ,hogy hogy smint van ezek után . :(

Csakhogy ma fürdés után elkeztem vérezni,nem annyira erős ,de nem is csak pecsételgetős vérzés ,olyan mint amikor megjön...enyhe görcsökkel ,de az sem durvább egy sima menzesz görcsnél.

Ha nem lesz sem a vérzés ,sem a görcs durvább ,akkor ráérnék csak reggel menni az orvoshoz .mi bajom lehet ha maradok itthon ?

Valószinű ,hogy elment a baba ?

2015. júl. 8. 21:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%

Jól van na:D

Azért írtam így,mert a terhesség alatt úgy tudom,hogy tilos a fürdés.Feltételeztem ezt ő is tudta,de mivel nem akarja úgyse megtartani a babát így ezzel se törődött.

Bár igazad van,nem így kellett volna megfogalmazni,hiszen egy egészséges baba nem megy el egy kis meleg víztől:)

2015. júl. 9. 01:53
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos nalam is igy kezdodott a veteles 5 hetesen mindenkepp orvos!!!!
2015. júl. 9. 06:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, h terhesség alatt tilos a fürdés? Atyauristen. Már miért lenne tilos? 2. gyerekemet várom és minden nap fürdök. Semmi bajunk.
2015. júl. 9. 10:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak kémiai terhesség volt, de a helyedben azért elmennék orvoshoz.
2015. júl. 9. 10:54
 15/15 anonim ***** válasza:
11-es inkább ne szólj semmit, ha csak baromságokat tudsz írni. Nem tilos a fürdés. Csak a forró vizes kádfürdő tilos, arról tartják úgy, hogy vetélést okozhat, de ez is csak urban legend.
2015. júl. 9. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!