Holnap szeretnek ügyeletre menni, mert nem szeretnek elvetelni. Hova menjek? SOTE II? Honvéd?
Ilyen helyzetben sajnos ha valoban nen volt akire hagyd a kislányt"Szomszéd"akkor elkellet volna vinned magadal ha tenyleg nem volt mas lehetőséged még a mai nap folyamán.
Bar az is erdekes hogy 2veteles utan nem kaptal semmi gyógyszeres kezelését arra hogy a sargatest hormonod helyreálljon. Igy most vagy megmarad a baba vagy nen😞
A vetélés hosszu folyamat bar gondolom ezt te ia tudod.
Holnapig nen hinnen hogy lenne barmi is.... Max verezni kezdesz.
De hogy negnyugtasalal en is barnaztan ...es sajnos 12hetesen veteltem el....nekem Ennyire elhúzódott holott megfeleloen fejlődött es szivhangja is jo volt.
Holnap reggel mindenfele kepen menje orvosshoz...a hozzad közelebbi ügyeletre!!
4 hetes vagy? Tehát voltál már orvosnál is, aki megállapította a terhességet. Ő mondta ezt, hogy 4 hetes?
Nekem soha nem mondtak ilyet, a terhességi tesztemet a nemvárt előtt csináltam, akkor voltam 4 hetes terhes. Aztán mentem a dokihoz uh-ra, 5 hetesen.
A kérdésre: én nem várnék, akkor a gyereket vinném magammal, vagy megkérnék valakit, hogy jöjjön át. De gondolom, apja is van. Ez fontos dolog, ha baj van, minden perc számít. Nekem 4 korai vetélésem volt, tudom.
Bárhova mehetsz ügyeletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!