Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOTE 2-n mi a szokas? Mit...

SOTE 2-n mi a szokas? Mit adnak es mit kell nekem vinnem? Sima es csaszaros szules is erdekel.

Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Sima szülésről tudok írni!

Szülésre vihetsz saját hálóinget, nem kell kórháziban lenni, de ha kérsz adnak.

Vihetsz zenét stb...

A gyerekágyas osztályra szintén saját pizsit, hálóinget (én pl. szabadidőben voltam, mert a szoptatós hálóingektől a hideg ráz :)

Babának kell pelus, én vittem kis pamutsapit, pici újszülött kesztyűt (hogy ne karmolja össze magát) Vittem egy kis plédet és textilpelust. babák csak kórházi ruhában lehetnek, hogy ne keveredjenek el a saját rucik.

Én vittem sterilizálót a mellfejőnek (fejőt is) játszócumit---aki nincs ellene vigyen, ha az akkor nem tömik meg a kicsiket fürdetés alatt táppal-vízzel. A csecsemősök fürdetnek és mire végeznek addigra kb. az összes pici kornyikál :) Akinek van cumija nem itatják meg cukros vízzel-táppal, hogy csendben maradjon...

Hiába mondják, hogy nem adnak, adnak....különben nem buknák vissza (3x szültem ott)

2015. okt. 11. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés engem is érdekelne.Foleg ha van itt aki császárral szült...
2015. okt. 11. 14:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom 😊 tehat a baba csak korhazi ruciban lesz mindennap?
2015. okt. 11. 16:22
 4/4 anonim ***** válasza:

első vagyok: igen , csak kórháziban lehet a baba!

Ezért is vittem saját textilpelust a feje alá és egy kis pamut takarót, hogy "csinosabb" legyen :)

3x szültem ott amúgy.

Tesóm császárral szült szintén ott, 2X, a babás dolgok ugyan úgy vannak. Műtét után kórházi hálóingben volt, amikor először felkelhetett és mehetett zuhanyozni utána már sajátot vett fel. Műtét alatt ugye meztelen volt...

2015. okt. 12. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!