SOTE 2-n mi a szokas? Mit adnak es mit kell nekem vinnem? Sima es csaszaros szules is erdekel.
Sima szülésről tudok írni!
Szülésre vihetsz saját hálóinget, nem kell kórháziban lenni, de ha kérsz adnak.
Vihetsz zenét stb...
A gyerekágyas osztályra szintén saját pizsit, hálóinget (én pl. szabadidőben voltam, mert a szoptatós hálóingektől a hideg ráz :)
Babának kell pelus, én vittem kis pamutsapit, pici újszülött kesztyűt (hogy ne karmolja össze magát) Vittem egy kis plédet és textilpelust. babák csak kórházi ruhában lehetnek, hogy ne keveredjenek el a saját rucik.
Én vittem sterilizálót a mellfejőnek (fejőt is) játszócumit---aki nincs ellene vigyen, ha az akkor nem tömik meg a kicsiket fürdetés alatt táppal-vízzel. A csecsemősök fürdetnek és mire végeznek addigra kb. az összes pici kornyikál :) Akinek van cumija nem itatják meg cukros vízzel-táppal, hogy csendben maradjon...
Hiába mondják, hogy nem adnak, adnak....különben nem buknák vissza (3x szültem ott)
első vagyok: igen , csak kórháziban lehet a baba!
Ezért is vittem saját textilpelust a feje alá és egy kis pamut takarót, hogy "csinosabb" legyen :)
3x szültem ott amúgy.
Tesóm császárral szült szintén ott, 2X, a babás dolgok ugyan úgy vannak. Műtét után kórházi hálóingben volt, amikor először felkelhetett és mehetett zuhanyozni utána már sajátot vett fel. Műtét alatt ugye meztelen volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!