Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap szeretnek ügyeletre...

Holnap szeretnek ügyeletre menni, mert nem szeretnek elvetelni. Hova menjek? SOTE II? Honvéd?

Figyelt kérdés
3 vetélés utan ujra babát várok, de ma elkezdtem barnazni, nagyon minimálisan de barna és felek, hogy elvetelek ujra. Az orvosom keddre hívott be progrszteron vérvételre, hogy kapjak utrogestant, de én nem várok addig, hogy elveteljek ujra. Bizonyítottan sárgatest elegtelensegem van.
2015. okt. 30. 21:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Végül másnap mentem, mert úgy voltam vele, hogy azon kívül nem tudnak mit tenni, hogy felírnak progeszteron pótlást receptre, amit úgyse tudok kiváltani csak ügyeletes gyógyszertárba ki tudja hol. Szóval másnap mentem el a SOTE II-be, a doki (szerintem rezidens lehetett) közölte hogy normális a barnázás, mondtam neki, hogy nem normális, adjon utrogestan receptet, kb azt se tudta mi az, netről írta le az adatait a receptre, miután mondtam neki, hogy egy kollégája már elkövette ezt a hibát, hogy normálisnak vette a barnázást és nem adott semmilyen gyógyszert. Végül felírta, bevettem, azóta nincs barna se semmi egyáltalán.

UH-t nem is csinált...

Tesztem van, 4 hét az utolsó menstruáció első napjától, az ovulációm meg a 15-16.napon volt, amit UH-s cikluskövetésből tudok, hogy akkor volt.

Kedden megyek a "normális" orvosomhoz.

2015. nov. 1. 16:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Értem, így világos. Nekem úgy maradt meg a kisfiam, hogy rögtön elkezdtem az Utro-t a pozi teszt után a korábbi vetélések miatt, nem vártam uh-ra sem. Remélem, most már rendben lesztek. :)
2015. nov. 1. 16:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Hat én is nagyon remelem, 29.nap kezdtem az utrot, szerintem jókor.
2015. nov. 1. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!