Barnázok 2napja, a 20. hétben vagyok, menjek be az ügyeletre?
Figyelt kérdés
3hete voltam ezzel a problèmàval az orvosomnàl,rutascorbint kaptam,akkor 1nap alatt megszűnt,most 2 napja tart .2015. júl. 4. 11:07
1/5 anonim válasza:
Szia!
Mindenképpen menj be,még akkor is ha csúnyán néznek!Az soha nem baj,ha inkább bemész és megtudod hogy mi miatt van,mint hogy nem mész be és baj is lehet belőle!!
2/5 anonim válasza:
Persze hogy menj be. Inkább nézzenek rád.
3/5 anonim válasza:
Menj. És írd meg légyszíves, hogy mi volt.
4/5 anonim válasza:
én is rutascorbint szedtem 6 napig tartott utána egy alkalommal volt még késöbb azóta semmi és minden rendben
5/5 A kérdező kommentje:
A picurkám mocorgott,ugyhogy megvártam a hétfőt és elmentem az orvosomhoz,de mindent rendben talált,és a barnázás is elmúlt szerencsére :)
2015. júl. 9. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!