Ha van szívhang, de már több órája nem érzek magzatmozgást akkor is menjek ügyeletre? Sürgős!
Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 14:39
1/13 anonim válasza:
Egyél egy kis csokit, és kicsit mozgasd meg. Hány hetes vagy?
2/13 anonim válasza:
Hàny hetes vagy? Nekik is kell pihenniük. Nem mozoghatnak egész nap
3/13 anonim válasza:
hany hetesen es pontosan hany oraja nem erzel?
4/13 anonim válasza:
Attól függ hány hetes vagy. Én most 25 hetesen van hogy egész nap nem érzem, aztán egész este élénken rugdos. Hány órája nem érzed?
5/13 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál minden rendbe meg is mozdúlt.25hét 3 nap
2014. okt. 1. 15:31
6/13 anonim válasza:
Olvastam a napokban pár kérdésed. Magzat mozgás, koldokzsinor, stb.
nagyon aggodosnak tűnsz, ez nagyon nem tesz jót a babának. :(
28hkm
7/13 anonim válasza:
nem kell rohanni. Később még kevesebbet fog mozogni. Nekem a végén már csak csuklott, vagy egyet nyújtózott egy nap és ennyi. Nyugi!
8/13 anonim válasza:
Szted egy gyerek folyamatosan mozog???
Jaj szegény gyerek már most agyon aggodalmaskodod magad.
Mindenért orvoshoz mész akkor majd ne csodalkozz ha egyszer beszólnak a dolkozók h potyára bejársz.
Szted ha van szívhagja akkor mi baja lehet?
Égész nap a szívhangfigyelő rajtad van??? Tudtad h az nem jó!
9/13 A kérdező kommentje:
Nem járok mindenért orvoshoz.Havonta járok!Egyébként ha az elmúlt másfél évben te is elvetéltél volna egymás után kétszer,biztos nem ez lenne a véleményed,te is aggódnál!Bíráskodásra meg semmi szükségem!Amúgy meg a védőnő mondta hogy mennyek be attól függetlenül hogy van szívhang,mert bármi lehet az uh.-n többet látnak!Jobb félni mint megilyedni!!!!
2014. okt. 1. 23:43
10/13 anonim válasza:
Szia! Tényleg nem kell megijedni attól ha nem érzed pár órája a babát! Viszont ha az megnyugtat akkor annyiszor mész be kórházba ahányszor csak akarsz és kötelességük megnézni! Én szombaton leszek 31 hetes! De nem tudnám elmondani hányszor voltunk már bent! Nekem is volt 2 vetélésem és most veszélyeztettet terhes vagyok! Hozzáteszem volt olyan hogy délelőtt kontrollon voltunk este pedig vissza mentünk mert nagyon rosszul voltam! Egyszer sem mondták azt, hogy miért megyek ennyit, vagy bármi! Minden alkalommal megnézték mi lehet a baj és már nem egyszer elmondták, hogy nyugodtan mehetek bármikor ha úgy érzem bármi baj van MERT!!!! INKÁBB MENJÜNK BE FELESLEGESEN ÉS MEGNÉZNEK, MINT HOGY NE ÉS BÁRMI BAJ LEGYEN BELŐLE! Ne foglalkozz a negatív hozzászólásokkal,mindent úgy csinálj ahogy neked jó! szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!