Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma nem találtam szívhangot,...

Ma nem találtam szívhangot, de mozgást érzek. Miért nem hallom? 24hetes km. vagyok.

Figyelt kérdés

2014. szept. 24. 08:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
minden nap megvizsgálod magad, vagy mi? minek keresed a szivhangot...elég, ha az orvos nézi azt..
2014. szept. 24. 08:31
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

Kérdezz rá dokinál, de úgy gondolnám, ha mozgás van akkor a baba él. De lehet úgy fekszik, hogy nehezebb szívhangot találni.

Amúgy nekem olyan fura ez a szívhang hallgatás, én mondjuk nem tudtam róla hogy van ilyen készülék. De én beértem a mocorgással, meg a dokinál úgyis hallgattunk szívhangot. Szeritnem ez is olyan dolog, hogy most fölöslegesen stresszeled magad, mert van ilyen hallgatód. Ha nem lenne most tök nyugodt lennél mert mocorog a baba.

Tudom sok jó dolgot kitalálnak én is sokmindent megvettem feleslegesen, de hidd el nem mindig az a legjobb ha mindent használsz, megveszel.

Nyugodj meg, hamár így alakult azért inkább a dokival beszélj. MOnd el neki hogy mi a helyzet.

2014. szept. 24. 08:33
 3/13 anonim ***** válasza:

Vagy nem úgy fekszik, hogy hallhasd és ha később próbálod, akkor menni fog.

Vagy az elemmel van gond. Az én készülékem pl. úgy tréfált meg, hogy úgy tűnt, mintha jó lenne. Minden bugyborékot lehetett hallani, csak a kis szívét nem. Meghallgattam a sajátomat, halkabbnak tűnt, mint addig. A férjem megnézte az elemet és már igencsak gyengülőben volt. Kicseréltem és érdekes módon, rögtön meglett a szívecske. :)

2014. szept. 24. 08:36
 4/13 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, én annak idején kérdeztem az orvost, hogy vegyek e ilyen készüléket, azt mondta teljesen felesleges csak a babát "stresszeli"..de ha mégis szeretnék, akkor max. 2 hetente nézzem, ne napi szinten.
2014. szept. 24. 08:37
 5/13 anonim ***** válasza:
azért érdemes lenne elmenni egy vizsgálatra esetleg a védőnőhöz. a mozgás lehet attól is hogy ugye úszik a magzatvizben.sok ilyet olvastam már itt, hofy érezte hogy mozog közben meg nem is ő volt.
2014. szept. 24. 08:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Azért cseréljünk már elemet, mielőtt belelovaljuk magunkat bármibe!
2014. szept. 24. 08:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Na pont ezért nem vettem ilyen kütyüt. Egyrészt idegesíti a babát, másrészt pedig idegesíted magadat is. Tulajdonképpen nem értem mi értelme van. Minek kell piszkálni szegényt. Ha valami baj van akkor figyelő ide-oda úgyse tudsz mit tenni. Így csak feleslegesen idegesíted magadat.
2014. szept. 24. 10:55
 8/13 A kérdező kommentje:
Azért hülyének nem kell nézni,a gép működik.Egyébként már megtaláltam .A védőnő szerint nem ártalmas.Két vetélések volt az elmúlt 1,5 évben.Olyanok válaszát várom akik használtak ilyet és hasonló cipőben jártak!
2014. szept. 24. 11:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is vetélés után vettem. Nagyon megérte, pláne, hogy olcsóbb, mint a dokinál egy szeánsz. :)
2014. szept. 24. 11:44
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó hozzá szóló!Végre nem lebaszást kapok.Tudom hogy nem szeretik,de mikor sokáig nem mozog vagy rossz érzés fog el jó meghallgatni.
2014. szept. 24. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!