Ma nem találtam szívhangot, de mozgást érzek. Miért nem hallom? 24hetes km. vagyok.
Kérdezz rá dokinál, de úgy gondolnám, ha mozgás van akkor a baba él. De lehet úgy fekszik, hogy nehezebb szívhangot találni.
Amúgy nekem olyan fura ez a szívhang hallgatás, én mondjuk nem tudtam róla hogy van ilyen készülék. De én beértem a mocorgással, meg a dokinál úgyis hallgattunk szívhangot. Szeritnem ez is olyan dolog, hogy most fölöslegesen stresszeled magad, mert van ilyen hallgatód. Ha nem lenne most tök nyugodt lennél mert mocorog a baba.
Tudom sok jó dolgot kitalálnak én is sokmindent megvettem feleslegesen, de hidd el nem mindig az a legjobb ha mindent használsz, megveszel.
Nyugodj meg, hamár így alakult azért inkább a dokival beszélj. MOnd el neki hogy mi a helyzet.
Vagy nem úgy fekszik, hogy hallhasd és ha később próbálod, akkor menni fog.
Vagy az elemmel van gond. Az én készülékem pl. úgy tréfált meg, hogy úgy tűnt, mintha jó lenne. Minden bugyborékot lehetett hallani, csak a kis szívét nem. Meghallgattam a sajátomat, halkabbnak tűnt, mint addig. A férjem megnézte az elemet és már igencsak gyengülőben volt. Kicseréltem és érdekes módon, rögtön meglett a szívecske. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!