Ma nem találtam szívhangot, de mozgást érzek. Miért nem hallom? 24hetes km. vagyok.
Én eddig sem ba.talak le, adtam a tippeket. 3-as voltam. :)
Zseniális dolog. 3 gyerekemnél nem használtam, vetélés után viszont egyszerűen nem akartak eltelni a napok két ultrahang között. Pláne, amíg a mozgását sem érzem.
Szerintem nem ez a megoldás, hogy állandóan szívhangot keresel. TÉNYLEG nem rosszból írom :)
Ha majd bölcsis, ovis, sőt sulis lesz a gyereked, nem tudod ellenőrizni nap közben mikor dolgozol, hogy éppen nem-e bántotta valaki vagy jól van-e. Csak bízni abban, ha van valami akkor úgyis szólnak az ovónők.
Szóval szeritnem sokkal nyugodtabb lennél, ha nem használnál ilyen szerkentyűt. Látod most is ideges lettél, mert nem találtad a szívhangot, pedig amúgy minden rendben van. Azért kell dokihoz menni, mert ő majd megvizsgál, fölösleges ez az önvizsgálat. Ha baj van, akkor hiába nem hallod a szívhangot valószínű késő......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!