Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma nem találtam szívhangot,...

Ma nem találtam szívhangot, de mozgást érzek. Miért nem hallom? 24hetes km. vagyok.

Figyelt kérdés

2014. szept. 24. 08:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én eddig sem ba.talak le, adtam a tippeket. 3-as voltam. :)

Zseniális dolog. 3 gyerekemnél nem használtam, vetélés után viszont egyszerűen nem akartak eltelni a napok két ultrahang között. Pláne, amíg a mozgását sem érzem.

2014. szept. 24. 12:06
 12/13 A kérdező kommentje:
3 válaszoló én nem is rád értettem,hanem azokra akik ténylegesen hülyének néznek,hogy cseréljek elemet.Egyébként most is új van benne.És már Megtaláltam.Csak azt furcsálottam,hogy minden más zajt hallottam csak őt nem.Eddig pár másodperc alatt megvolt,azért furcsáltam mert már elég nagy baba ahhoz hogy elbujjon.
2014. szept. 24. 13:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ez a megoldás, hogy állandóan szívhangot keresel. TÉNYLEG nem rosszból írom :)

Ha majd bölcsis, ovis, sőt sulis lesz a gyereked, nem tudod ellenőrizni nap közben mikor dolgozol, hogy éppen nem-e bántotta valaki vagy jól van-e. Csak bízni abban, ha van valami akkor úgyis szólnak az ovónők.

Szóval szeritnem sokkal nyugodtabb lennél, ha nem használnál ilyen szerkentyűt. Látod most is ideges lettél, mert nem találtad a szívhangot, pedig amúgy minden rendben van. Azért kell dokihoz menni, mert ő majd megvizsgál, fölösleges ez az önvizsgálat. Ha baj van, akkor hiába nem hallod a szívhangot valószínű késő......

2014. szept. 25. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!