Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héten hallgatott...

Hányadik héten hallgatott szívhangot a védőnő? Minden alkalommal hallotta?

Figyelt kérdés
A védőnőm a 15.héten hallgatott szívhangot,pár perc keresgélés után meg is találta. :) Most vagyok a 19,hétben,azóta ma voltam csak nála,hallgatott szívhahgot,de nem találta :( Azt mondta biztos azért mert épp úgy van fordulva azért nem találja,vagy az a baj ,hogy reggel bekentem testápolóval a pocim és nem ivódott be teljesen és az torzít a hangon. Mondtam neki ,hogy legyen szíves szánjon rá még 2 percet,de azt mondta ,hogy nem találja. holnap úgy is megyek uh-ra majd ott megnézik. :( Nagyon felháborodtam rá...:( Remélem ha úgy gondolná,hogy gond van azonnal beküldött volna a kórházba. Most aggódok holnap reggelig :( Szerintetek hihetek neki vagy gond van?
2014. júl. 16. 18:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hat remeljuk nem lesz semmmi gond ird majd meg mi volt
2014. júl. 16. 18:20
 2/14 anonim ***** válasza:

Engem sosem engedett úgy el, hogy nem találta meg, addig piszkálta, hogy mindig meg lett.

Reméljük minden ok, ne stresszelj, próbálj nyugodt maradni, pihenj és beszélgess a babáddal!

2014. júl. 16. 18:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 20. hétig nem is csinált, mert azt mondta addig még annyira lent van a baba,hogy felesleges, mert nem biztos hogy megtalálná a szívhangot és nem akarja a kismamákat feleslegesen stresszelni, hogy nem hallja!
2014. júl. 16. 18:35
 4/14 anonim ***** válasza:

Nálunk sosem hallgatott, nem volt ilyen készüléke.

De ha múltkor megtalálta és most nem.. hát tuti ki lennék én is. Igazán keresgélhetett volna még néhány percig.

2014. júl. 16. 18:40
 5/14 anonim ***** válasza:
Elvileg a 20. hétig nem is kell hallgatnia. Egyébként ez főként azért is van, mert nem igazán megfelelő a készülék, örül, ha ilyenkor sikerül megtalálnia :) Egyébként lehet hogy forgolódott és nem olyan irányban volt, ahogy ő számított rá. Én ezért vagyok nyugodt, hogy vettünk itthonra egy szívhanghallgatót, mert ha lustább, vagy jobban nyomkodja magát én is meg tudom hallgatni, hogy normálisan ver-e szíve, a védőnő nálunk amúgy sincs a toppon :)
2014. júl. 16. 18:53
 6/14 anonim ***** válasza:

Az én védőnőm sose hallgatta.

Mindig UH-n hallottam csak.

Ne gondolj egyből rosszra! Én amikor már CTG-re járta, ott se találta elsőre mindenkinek a dokinő a baba szívhangját, pedig ők szülés előtt pár héttel voltak. Volt, akinek kb 5 percig kereste, aztán találta meg.

Szóval ha jól vagy, minden ok, akkor ne aggódj feleslegesen.

2014. júl. 16. 19:17
 7/14 anonim ***** válasza:

31 hetes vagyok de eddig még nem hallgatott szívhangot a védőnőm. (Bár szólt is előre, hogy olyan rossz minőségű/régi a készülékük, hogy túl korán nem csinálják, mert csak a kismamára hoznák a frászt ha nem hallanának semmit).

Szerintem kár paráznod, holnap minden rendben lesz az UH-on.

Meg lassan már érzed is minden nap ahogyan mozog a kicsi, az pedig a legnagyobb megnyugtatás.

2014. júl. 16. 19:46
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Bízok benne ,hogy minden oké. Tegnap este éreztem a mozgását ma még nem.De ez nem hiszem,hogy gond lenne .:) Nagyon várom a holnapi ultrahangot. amúgy teljesen jó a közérzetem, nem érzem,.hogy gond lenne. Lenne valami tünetem esetleg ha a babával gond lenne?
2014. júl. 16. 20:03
 9/14 anonim ***** válasza:

a védőnőknek általában elég régi ketyeréjük van. Én itthon szoktam hallgatni a babát, és meglepődtem hogy az enyém mennyivel tisztább és hangosabb :D

És hiába, általában nagyon hamar megvan, de néha mégis úgy elbújik hogy sokat kell kutatni. Volt, hogy fél óráig nem volt meg, pedig általában fél perc alatt megvan! Fogalmam sincs hogy csinálta, milyen pózban volt, de a lényeg, hogy képesek rá :) szerintem nincs baj!

2014. júl. 16. 20:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ugyanez volt, egy nappal uh előtt nem talált szívhangot, síkideg voltam, persze másnap minden rendben volt a babámmal. Ne aggódj, biztos minden rendben lesz!
2014. júl. 16. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!