Védőnő kérdés? Többi lent.
ha még nem jelentkeztél be hozzá, akkor csak a 12.heti UH előtt 1-2 nappal jelentkezz nála és akkor nem lesz ideje kimenni.
egyébként hozzám egyszer jött ki az első gyereknél, a terhesség végén
Szerintem nyugodtan felhívhatod telefonon, hogy nála ez hogy szokás. Nem kell mondanod, hogy terhes vagy, mondd azt, hogy majd menni akarsz a nőgyógyászhoz és ha tényleg baba van, akkor mi a teendő nála.
Egyébként nálunk sem szokás kijárkálni. Elvileg ugye a környezettanulmány miatt kell kimenniük, hogy a terhesség is rendben fog zajlani. A végén meg megnézik, hogy a babát hová szeretnéd hazavinni (tehát van-e kiságya, pelenkázó, ruha stb.) De szerintem is ez védőnő függő. Nálam is szülés előtt volt kinn (utolsó alkalomra így nem kellett hozzá elbaktatnom a nagy hidegben - a nagyobb januárban született) megnézte a szobáját, letudta a szokásos kört, mint a rendelőben és ennyi. Most a másodikkal sincs ez másként, most 30 hetes vagyok, de még nem járt nálam. Ismer, a környezeti státuszt leírta az előző terhességi adataimról. Majd a végén talán kijön :)
Egyébként nálam szülés után is kb 2-3 szor volt kinn az 1 év alatt, mert nekem soha semmi kínom nem volt, nem kérdezgettem semmiről (szoptatás, betegségek, hozzátáplálás .....) Úgyhogy látta felesleges elsétálni hozzám, főleg, hogy ugye a mérés, oltás miatt úgyis kell mindig menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!