Valóban félnem kellene, vagy csak ijesztget a védőnő? 2. baba 33+5 hét
Szerintem tényleg kíméld magad, már amennyire lehet, és egyél rendesen. Napi egyszer alig evéstől is simán fájhat a gyomrod, és lehet émelyegni a tartós éhségtől is.
Próbálj többször keveset enni, ez valószínűleg több lesz, mint az "alig", de nehogy már 33 hetesen koplalj!!! Egyél nem zsíros húst párolt zöldségekkel, bármennyit ehetsz belőle, nem hizlal. A terhesség viszont igen. :)
A 3 hét alatt 3kg az valóban sok....ott rontod el, hogy egy nap csak egyszer eszel, így a szervezeted raktározásba kezd! Ha sokat görcsölsz valóban kéne pihenned. Annyit mozogj, ami jól esik. A kajára meg figyelj oda, hogy napi kb 5ször kéne enned keveset, nem pedig egyszer!
37hkm
én 8 hetes koromtól 30 hetes koromig 15 kg-ot híztam, az utóbbi két hónapban havi 3-4 kg-ot. szóval szerintem nem vész a 3 hét alatt 3 kg, főleg hogy azért is hízol, mert nem tudod tartani a napi 5-ször kevés étkezést. A koplalás hízlal. Szerintem most ne diétázz, hivatalból cseszegetnek, engem is cseszeget úgy érzem tök keveset eszek, egyáltalán nem nassolok és mégis hízok mint az állat. Cseszeget persze hogy figyeljek magamra, de azért diétáznom nem kell, nem is javasolt szerintem a 3. trimeszter vége felé, a babád is viszonylag normális súlyban van, szerintem ne foglalkozz vele. Próbáld a kenyeret, cukrot és a vörös húsokat kerülni, de ezen felül próbálj enni amennyi jól esik, lehetőleg napi 5-ször.
Ami a terhelést illeti: tényleg nem kellene biciklizned (én úgy tudom tilos kb. a 4. hónaptól) és emelned sem, 5 kg-nál nehezeet. A séta nem gond, amíg kényelmes, kis mozgás kell. De azért figyelj magadra, a biciklit emelést elfelejteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!