Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héten hallgatott...

Hányadik héten hallgatott szívhangot a védőnő? Minden alkalommal hallotta?

Figyelt kérdés
A védőnőm a 15.héten hallgatott szívhangot,pár perc keresgélés után meg is találta. :) Most vagyok a 19,hétben,azóta ma voltam csak nála,hallgatott szívhahgot,de nem találta :( Azt mondta biztos azért mert épp úgy van fordulva azért nem találja,vagy az a baj ,hogy reggel bekentem testápolóval a pocim és nem ivódott be teljesen és az torzít a hangon. Mondtam neki ,hogy legyen szíves szánjon rá még 2 percet,de azt mondta ,hogy nem találja. holnap úgy is megyek uh-ra majd ott megnézik. :( Nagyon felháborodtam rá...:( Remélem ha úgy gondolná,hogy gond van azonnal beküldött volna a kórházba. Most aggódok holnap reggelig :( Szerintetek hihetek neki vagy gond van?
2014. júl. 16. 18:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem a védőnő most 29 hetesen hallgatott csak, rossz géppel percekig kereste. Doki is csak 21 hetesen hallgatta meg először és én mozogni is csak akkor éreztem. Hát nehéz napjaim voltak 16-21 hét között.

Szerencsére jól vagyunk.

Nem lesz semmi gond!

2014. júl. 16. 21:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálunk 24. héttől hallgatta a védőnő is és a kórházban is csak ha jól emlékszem 28-30 héttől hallgatózank, ha bent fekszik valaki.
2014. júl. 17. 08:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Megvolt az ultrahang :) Minden rendben van :) A védőnőnek nem volt türelme hozzá ezek szerint,pedig a 15.héten ő mondta ,hogy próbáljuk meg,szerinte fogjuk hallani. Mindegy legközelebb megmondom neki ha hallgatni akarja ,hogy csak akkor álljon neki ha van türelme,és nem jövök addig el mig meg nem talélja,elvégre ez a dolga.Nem fog többet paráztatni az fix. köszönöm a biztató,nyugtató válaszokat! :) Egyébként úgy néz ki kisfiúnk lesz :)
2014. júl. 17. 20:32
 14/14 anonim válasza:
Ha a baba szívhangját nem találja, legalabb a köldökzsinór áramlását kerestesd meg vele! Egyébként a régi vacak hallgatóik semmit nem érnek!
2014. júl. 20. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!