Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha van szívhang, de már több...

Ha van szívhang, de már több órája nem érzek magzatmozgást akkor is menjek ügyeletre? Sürgős!

Figyelt kérdés

2014. okt. 1. 14:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Le lehet pontozni, de a kérdező nem egyszeri kérdést írt ki arról, hogy a babáját nem érzi. Illetve arról, hogy milyen hosszú a koldokzsinor, meg tudja e fojtani a kisbabát, frontos időben másnak mennyit mozog a babája, mennyi időközönként kell érezni egy magzatot stb.

Nem lehordani akarom, sőt kérdező igazad van ezekben a kérdésekben. Bennem is felmerulnek én is várandós vagyok az aggódósabb fajtából.

Tudom, hogy nem a kérdésedre válaszoltam egyszer sem de ez és a másik valaszom is lehet annyira hasznos mintha azt írtam volna, hogy igen ha van szivhangja rohanj az ügyeletre és jól megremisztelek. Csak arra próbálok ra világítani, hogy nagyon nem jó ez az aggódás se neked se a babának! Bízz a babadban , hogy ha eddig veled volt akkor veled is marad! Nem lesz semmi baj!

A szivhangfigyelovel áramlást is tudsz mérni. Ugyanolyan gyors mint a baba szíve. Úgyse fogod megerteni ezt a vválaszt se mert a félelem nagy úr de kérlek próbálj meg egy kicsit megnyugodni és a dokinál kérdezz rá ezekre a dolgokra mind amit az oldalon láttam. Messze még a vége!

28hkm

2014. okt. 2. 06:03
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen Utolsó hozzá szól,igen én is veszélyesztetett terhes vagyok!Az elejétől fogva otthon vagyok.
2014. okt. 2. 06:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Pontosan ezért, el kell foglalni magad valamivel. Nekem pl.bejott a puzzle :)))

leltem egy kiraktam egy 5000db-at. Minden nap 2-3 órán át. Közben nyugalmi helyzetben voltam és mozgott a baba is! Nem szabad hulyesegeket olvasni teljesen kikeszulsz! Inkább írj nekem privit ha aggaszt valami beszélgessünk, én is itthon vagyok mostmár a végéig.

28hetes

2014. okt. 2. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!