Bajban vagyok hogy mit is tegyek 30 hetes terhesseg fogfajas?
Nekem 19 hetesen pénteken kellett kihúzni az egyik fogamat.
Az igazi fogfájást nem szabad és nem is lehet húzni, egy idő után már a gyógyszer sem segít, a babának pedig egyáltalán nem tesz jót sem a fájdalom sem a sok gyógyszer.
Egyébként miért lenne biztos, hogy elkapod a koronát???
Az legalább akkora baj, hogy ott egy gyulladásos góc a szervezetedben, mint hogy esetleg elkapod a koronavírust. A fogászatokon kifejezetten nagy az elővigyázatosság, a fogorvosok ugyanolyan emberek, mint te, ők sem akarnak semmit sem hazavinni a gyerekeiknek, vagy idős szüleiknek, megtesznek minden óvintézkedést, hogy ne kontaminálódjon senki. Sürgősen vetesd ki azt a fogat, nincs mire várni. Csak rosszabb lesz, neked sem jó, a babának sem, a körülötted lévőknek sem. Van az a gyulladás, amit elzsibbasztani sem lehet, akkor megint egy rakás gyógyszer, antibiotikum bevétele, vagy potyogó könnyek közötti húzás...
Egy apró megjegyzés, amivel remélem egy kicsit meg is nyugtatlak: ugyan egyelőre nincs semmilyen kutatás, hogy milyen hatással lehet ez a vírus a kismamára. De! A fertőzések döntő többsége az első trimeszterben lehet veszélyes az embrióra/magzatra, több, mint valószínű, hogy ez a koronavírus is pont így viselkedik. Jobb félni, mint megijedni, én is azt mondom, de ha már ki kell mozdulnod ÉS félsz, hogy mi lesz, legyen ott a fejedben, hogy az a legvalószínűbb, hogy nem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!