Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetseges hogy a terhesseg...

Lehetseges hogy a terhesseg miatt faj a fogam?

Figyelt kérdés

Voltam fogorvosnal amikor kiderult hogy babat varok, minden rendben volt es a lyukas fogaim is mar regota be vannak tomve.

Kb 10 hetesen nagyon fajt a fogam napokig majd elmult, most 21 hetes vagyok es megint irtozatosan faj, ugy tudom a baba fejlodese sok kalciumot elvesz a kismama szervezetebol, emiatt fajhat a fogam?

Kismamak nektek volt igy? Raadasul teljesen egeszseges fogam faj, ha elkezdem szedni a kalciumot akkor jobb lehet?

2019. jan. 8. 01:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagymamámnak minden hónapban húzták egy egy fogát a terhesség alatt. Szóval elképzelhető. Nekem csak az ínyem volt elgyengülve. Szedj sok kalciumot, és magnéziumot.
2019. jan. 8. 09:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat remelem nekem nem kellesz huzatni meg fiatal vagyok hozza hogy fog nelkul maradjak. Elkezdtem inni a kalciumot hatha megerositi kicsit a fogaimat
2019. jan. 8. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia, én áttértem a Sensodyne fogkrémre, nagyon hatékony, napi 3x használjuk.

Egyébként nekem sajnos huzatni kellett egyet a 31.héten, mivel gyógyszeres kezelés ugye nemlehet, és már annyira szenvedtem tőle,hogy mondtam a dokinak, vegye ki.

De érdekes, mert nekem is megfájdult 2-3 fogam, amik eddig soha.

2019. jan. 8. 18:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos a sensodyne nem hasznal mert honapok ota azt hasznalom, tobb fajtajat is kiprobaltam de annyi hogy az iny erzekenysegem megszunt, hatha jobb lesz remelem nem kell nekem is huzatnom de ha muszaly akkor muszaly
2019. jan. 8. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!