Aki 30.hétig 10kg-t hízott, hogy alakult a súlya a végére?
Én épp itt tartok.
Kezd nagyon zavarni mostanra, soknak érzem, hiába vigyázok, nem nassolok, ill ha igen, diabetikus termékeket, gyümit. Fehér lisztet kiiktattam, heti 2-3x sétálok 4-5 km-t.
Mégis ennyi jött fel és még most jön a hajrá. Mennyire számítsak még?
28. Hétig 5 kg
Vége 20 kg
Nem ettem másképp mint amúgy
Első terhesség
7 kg 28. Hétig
14,5 lett a vége
Megmondom őszintén én egy dekát nem híztam magamra, csak a babára, magamról fogytam is. Kevesebb volt a súlyom közvetlenül szülés után, mint amivel kezdtem a terhességet. A hasam ennek ellenére hatalmas volt, mint ahogy a fiam se született picinek, sőt, átlag feletti lett.
Egyébként 30 hetesen még nincs 10 kg a baba, illetve a magzatvíz, stb., tehát ami konkrétan a terhességgel összefüggő többletsúly legyen, tehát az a súly rajtad van, nem csak a hasadon, csak annyira eloszlik, hogy attól még jók a ruháid rád. Én is hordok olyan ruhákat, amiket akkor is hordtam, amikor mondjuk 5 kg-al könnyebb voltam. Mert attól még jók, tudom őket hordani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!