Terhesen menjek el dolgozni? mert találtam munkahelyet, felvennének de nem akarom h ferde szemmel nézzenek rám amikor kiderűl, így lehet úgy döntök hogy azzal kezdem h babát várok es lesz ami lesz
Figyelt kérdés
Egyébként is a korrekt es egyenes utat szeretem.
Nem akarom eltitkolni , mert nem érzem ezt helyesnek.
Szerintetek?
2020. máj. 18. 09:16
11/11 anonim válasza:
Én anno elmondtam a 10. héten, mert másik munkakörbe akart áthelyezni a főnök, így tartottam korrektnek. Tartott még a próbaidőm (félév) igy kockázatos volt, de a néhány hónap alatt látták, hogy jól dolgozom, ráadásul emberhiány is volt ezért így is igényt tartottak rám. Rá néhány nap múlva elvetéltem. Nem is ez a lényeg. Én azt gondolom, hogyha anyagilag nem okozna kiesést a te jövedelmed, akkor nyiss tiszta lappal, egyébként nem feltétlen gondolom azt, hogy az orrukra kell kötni. Nem biztos, hogy annyira jófejek lesznek és így is igényt tartanak rád. Sőt, rengeteg negatív példa is van erre. Később pedig ha már nőni fog a hasad biztosan nem fognak sehova felvenni. Lehet szemétség, de első a család és ha az anyagiak ezáltal jelentősen jobbak akkor a titkolózás a jobb döntés. Ha mégis elmondod akkor a határozott idejű szerződéssel próbálkozni nem rossz ötlet. Kíváncsi leszek a végkifejletre, azért írd meg hogyan alakult a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!