Terhesen menjek el dolgozni? mert találtam munkahelyet, felvennének de nem akarom h ferde szemmel nézzenek rám amikor kiderűl, így lehet úgy döntök hogy azzal kezdem h babát várok es lesz ami lesz
Egyébként is a korrekt es egyenes utat szeretem.
Nem akarom eltitkolni , mert nem érzem ezt helyesnek.
Szerintetek?
Határozott szerzõdést hány hónapra javasolnál? 8hó?
Mert ha 6hónap akkor szules elott ujra munkanelkulin lennék..
Amíg nem mész szülni. Az már mindegy, mert ha lejár, akkor megszűnik a munkaviszonya.
De ha szülés előtt jár le, akkor elmész munkanélkülire és akkor is jár a minimálbér után. Az is jobb, mint a gyes.
Hat, ha hozzam jelentkeznél így, hogy őszintén ekmomdanad9, lehet hogy terhes vagy, akkor felvennelek.
Anno volt nálunk 2 leányzó is, aki terhesen jelentkezett. Az egyik elmondta, a másik nem. Mindkettő egy éves hatarozoitt idejű munkaszerzodest kapott -mint minden új munkatárs amugy. Mindketten szerettek volna a terhesség után vissza jönni, de csak azt vettük vissza, amelyik őszinte volt.
ertelek.
Munkanélkulin mar voltam így nem biztos h újra kaphatnám.
A munkaadómnak szerintem megfelelne ha engem valaszt mert utánnam kapna támogatast mivel bevagyok jelentkezve a munkakeresõbe.
Így 6hónapra kapna támogatást .
En mindenkepp elmondom , csak kikell várnom míg a fõnoknõvel beszélhetek , mert ö csak ritkán van bent.
Köszi a tippet!
Egy kérdés: Ha közbe úgy alakúl hogy szules elõtt tappenzre megyek , akkor az a céget terhelne?
Vagy milyen lehetõseget javasolnál, én most vagyok kb.az elsõ hónapban vagy a 2dik hó elején
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!