Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan aki nem örült a...

Van olyan aki nem örült a baba nemének miután kiderült? Fiút vagy lányt szerettetek volna?

Figyelt kérdés

Megváltozott a véleményetek miután megszületett a baba?

Pusztán kíváncsiságból kérdezem.

2020. máj. 13. 13:40
1 2 3 4 5 6
 51/54 81István válasza:
25%

Mi a feleségemmel kislányt várunk,én személy szerint csalódott vagyok.Jobban örültem volna férfi létemre egy fiúnak!Őszintén szólva nem tudom,hogy mit fogok kezdeni egy kislánnyal,alapból a férfias sportok érdekelnek.

Van akitől már megkaptam azt,hogy egy kislány is focizhat,boxolhat pl.

Ezzel nem értek egyet,egy kislány legyen kislány! Nem véletlenül vágyik a legtöbb férfi kisfiúra,sokkal jobban tud vele azonosulni!

2021. márc. 18. 01:04
 52/54 anonim ***** válasza:
100%
51, a gyerekeddel nem kell "azonosulni". És nem is olyan a gyereknevelés, mint hiszed. Az első 2 évben kb ugyanolyan fiút és lányt nevelni, nincs meg foci meg box. Amikor meg már 2 éves, úgy belejössz, hogy nem fogsz ilyen hülyeségeken gondolkodni, csak játszol vele. Amúgy egy kisfiút se biztos, hogy a férfias sportjaid érdekelnek, csak szólok.
2021. márc. 18. 10:51
 53/54 anonim ***** válasza:
Sógoromék mindig is fiút akartak. Már évekkel az érkezése előtte kitalálták a nevét, és mikor pozitív lett a terhességi teszt, már a kezdetektől fiú néven szólitották a kis pocaklakót. Egészen a 25. hétig nem mutatta magát, mindig azt mondták :" nem mutatja a kukiját" mire egyszer anyósom beköpte, hogy "azért mert lehet nincs neki"... nah nem is lett. Borzasztó nagy volt a csalódás, hetekig még nem fogadták el az "eredményt", másik orvoshoz akartak menni, mondván hátha nem jól látták... végül megbékéltek vele, nagyon szeretik, de az apukám látszik, hogy a lányával nem tud mit kezdeni, nem ül le vele játszani, nincs ott fürdetéskor, mint aki nem kíváncsi rá. Persze az ilyen lehet a fiával sem lenne másképp. De számomra a tanúság, hogy nem szabad beleélni magát az embernek.
2021. dec. 10. 14:04
 54/54 anonim ***** válasza:
100%
Megvannak az elképzelések, de sokszor nem úgy alakul. Apósomnak két fia van, állattartásból akart élni, húuu de jó, a két fia majd segít. Nah egyik se ment ki a disznók közé ganézni. Még fiatalok voltak, zsebpénzzel vagy büntetéssel lehetett motiválni őket, de később egyetemre mentek, havonta jártak haza, apósom meg egyedül csinált mindent és ment tönkre. Nem kell semmi ilyesmire alapozni.
2021. dec. 10. 14:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!