Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek mennyi idő után sikerül...

Nektek mennyi idő után sikerült a baba? Milyen gyakran szeretkeztetek mikor babát szerettetek volna? Milyen póz a legjobb ilyenkor?

Figyelt kérdés
Mi most kezdtünk el ráállni a baba projektre. Minden nap együtt vagyunk a párommal mert a ciklusom szerint most van a legnagyobb esély teherbeesnem
2019. dec. 12. 23:29
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Az első nem tervezett volt, 1x nem védekeztünk (escapellére meg csak kidobtam a pénzt feleslegesen), a második tervezett volt, 3x nem védekeztünk a pozitív teszt előtt.

A póz teljesen mindegy

2019. dec. 13. 00:25
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Az első 2 év után. Most a második 1,5 év után, úgy, hogy végig figyeltem az ovut, nem sikerült, egy hónap volt, mikor abszolút nem volt idő meg türelem, és egész hónapba 1x tudtunk együtt lenni, jön a baba. Jelenleg 8 hetes vagyok 🙂 Úgyhogy nem mindig jó az sem, ha mindent számon tart az ember.
2019. dec. 13. 06:38
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Mi kb 2 naponta együtt voltunk a végén gyertyáztam nekünk bejött mindkettőnél második 4 hónapra sikerült terhesvitamint is szedtem.
2019. dec. 13. 06:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3. hónapban jött. Kb végig kétnaponta voltunk együtt. A harmdik hónapban nem stresszeltem rá, akkor jött. Én is néha feltettem a lábam bár elvileg semmit nem ér mert ami bement az már bent van... :)
2019. dec. 13. 07:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi fél éve próbálkozunk különböző az együttlétek száma.

Volt amikor az ovuláció környékén minden nap, de átlagosan úgy heti 2-3 * vagyunk együtt.

Nekünk a nőgyógyász azt javasolta, hogy 5 naponként legyünk együtt, de itt valahol olvastam, hogy 3 naponta ajánlott.

Én azt gondolom, az a legjobb ha annyira nem figyeled, hogy mikor vagytok együtt.

Legyetek együtt , amikor jól esik.

Nem tudom, amúgy hogy mi a titok.

Rástresszelni nem szabad, az tény.

Én csak a korom miatt stresszelek rajta néha egy kicsit mivel 33 vagyok és hát azért örülnék ha még 35 előtt meglenne az első, de hát hiába idegesítem magam, attól nem fog előbb jönni.

Amúgy én femibiont szedtem 3 hónapot , viszont jelenleg 2 hónapja nem szedem.

Párom pedig Folandrol port iszik, amikor eszébe jut.

Mi ennyit tudunk tenni a cél érdekében.

Amúgy mindenhol azt olvasni, hogy naponta nem célszerű együtt lenni , ha babát terveztek.

A pózok, hát..:D mi nem figyelünk erre, ahogy jól esik.

Olvastam már én is a gyertyáról, de szerintem nem sok vizet zavar..:D mondjuk el tudom képzelni, hogy azt is kipróbálnám ha sokáig nem jönne, de azt gondolom, hogy ezek a dolgok nem számítanak.

Rengeteg olyan sztorit hallok, hogy olyanoknak akikre rávágták, hogy meddő szinte azonnal összejött a baba, és teljesen egészségeseknél meg évekig nem jön.

2019. dec. 13. 07:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első egyetlen "úgy sem sikerül elsőre" alkalomból, a második és harmadik tervezettebb volt, ők a második védekezés nélküli hónapban.
2019. dec. 13. 07:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első 3 hónapban kB 2 naponta voltunk együtt. A 3.ban talán egész hónapban ha 3x,mert elég zsúfolt hónap volt. Nem is nagyon gondoltunk a babára. Következő hónapban pozitívat teszteltem
2019. dec. 13. 08:13
 8/10 anonim ***** válasza:
81%

4es kész vagyok!!! 🤣🤣🤣 Itt kuncogok a reggelim mellett :" ami bement az már bent van" nagyoon jóóó.. 🤣🤣 este tuti eszembe jut 🤣🤣🤣

Na de komolyra fordítva a szót. Első baba tervezetten, de úgy nekiindulva, hogy kb 6 hónap a sikerig: első hónapban összejött. Második baba: naptáros módszer védekezésre mert úgy se lehetek akkor terhes... aha... hogyne... most a következőt szintén tervezzük, ez a harmadik hónap. Póz közben ahogy jön, de a finálé mindig olyan pózban van, ahogy a legmélyebben van. 😉 Utána párna a popsi alá. Ennyit megtehetek, a többi az ő dolguk. 😊

2019. dec. 13. 09:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
4 hónap védekezés mentes hónap után sikerült, azért írtam így mert bár babaprojektnek hívtuk sosem voltunk akkor együtt mikor épp ideje lett volna, ráadásul munka miatt keveset is tudtunk együtt lenni, szóval tudtuk is, hogy ezekben a hónapokban nem fog sikerülni. Aztán a 4. hónapban aztmondtam, hogy most rendes próbálkozás lesz, ovu tesztet használtunk, mutatta is az ovu napját, együtt is voltunk aznap. Hát annyira volt rendes próbálkozás, hogy egész hónapban egyetlen egyszer tudtuk együtt lenni, akkor amikor az ovu pozitív lett, de elég is volt az egy alkalom, mert sikerült és már a 12. Hétben vagyunk :) A misszionárius póz elvileg a legjobb :)
2019. dec. 13. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Első hónapban összejött. Hát mi nem stresszeltünk rá, csak úgy voltunk vele, hogy nem teszünk ellene semmit, ha akar akkor jön. Ráadásul én biztos voltam abban hogy sokáig kell próbálkozni, mert sokakat ismerek akiknek évek óta nem sikerül. Szegény páromat is cinkeltem, hogy az ő életkora sem garancia (38), azóta is szememre veti, hogy lebecsültem. 😅😁 Plusz abban a hónapban igencsak kevésszer tudtunk együtt lenni, csak hétvégén mert hétköznap hullafáradtak voltunk, szóval mégcsak azt sem néztem mikor lenne igazán esélyes. De mindezek ellenére összejött és nem tudok elég hálás lenni.
2019. dec. 14. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!