Van olyan aki nem örült a baba nemének miután kiderült? Fiút vagy lányt szerettetek volna?
Megváltozott a véleményetek miután megszületett a baba?
Pusztán kíváncsiságból kérdezem.
Hát én felpontoztam a 34-est, értékeljük már, hogy ilyen őszinte.
Oviba jár? Ott szokták felszedni ezeket a hülyeségeket a kortársaktól. Mástól is hallottam, hogy a diznihercegnő-mánia akkor indult be, korábban abszolút nem érdekelte.
A szerepjáték viszont teljesen természetes, viszont nagyon jól tudom, mennyire idegölő. Figyelj, nekem fiú kistesóm volt, jóval idősebb voltam nála, így a szüleim nyaranta rám bízták, hogy játsszak vele, mert majd a gyerekek milyen jól ellesznek. Azt az idegtépő unalmat, istenem, néha elsírtam magam, annyira gyűlöltem, hogy órákon keresztül újra és újra ugyanazt kell játszani, de nem lehetett otthagyni, mert akkor üvöltött meg jött utánam. 6 év a korkülönbség amúgy, szóval még én is simán gyerek voltam. Állatokkal, de szerepjáték volt ugyanúgy, autókkal dettó. Soha nem fogom elfelejteni azt az idegőrlő unalmat. Ezért nem vállaltam gyereket korábban. Most vagyok 35, elsőt várom, kisfiú lesz, de már abszolút nem aggódok, hogy annyira fogok utálni vele játszani, hiszen nem vagyok már gyerek. De menni fog bölcsibe, mert azt a fajta játékot, amit ők szeretnek, hosszan, egész nap szerintem egy szülő nem tudja jókedvvel biztosítani, a kortársak viszont ugyanúgy fogják élvezni. De ha hazajön, ugyanúgy lekuporodok majd vele és játszok vele, amit szeretne, méghozzá örömmel. Viszont megértem, hogy van, akinek egyszerűen idegőrlő.
Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy nagyon rossz olvasni, mennyire frusztrált ez a szülő a kislányától. A gyerek megérzi ám ezt és még hisztisebb meg követelőzőbb lesz...
32
Te nem vagy ép. És én még azt hittem nálam bolondabb nincs.
Én írtam a 23-as választ, mint írtam én is fiút akartam mindennél jobban de lányom lett de ilyeneket írni mint te jezusom.
Nagyon durva. Pont én is azért akartam fiút, mert én fiús nő vagyok, a kocsik érdekelnek,a box, a horgászat,a fegyverek stb.
De a lányom pl egyáltalán nem olyan mint a tiéd, egy nagyon vagány belevaló kiscsaj. Boxolni is be fogom íratni ha eléri azt a kort. A tiétek inkább szerintem lelkibeteg mellettetek, attól ilyen mint írod. Úristen, ez nagyon gáz. Szegény kicsi :(
Sziasztok!
Mi mèg csak most próbálkozunk a babával!
Világ életemben úgy gondoltam, hogy lányt akarok! Azért mert mi 3an vagyunk lány tesók, két unakahúgom van. Baráti társaságban mindnekinek lány van. Nem rég lett valamelyiküknél másodiknak kisfiú.
Szóval csak lányok vesznek körül. Vigyáztam az unokahúgokra, a barátok gyerekeivel játszok. Ebböl tudok kiindulni. Még nem tudom elképzelni mit csinálnèk, ha fiam lenne.
És nagyon félek(még így elöre is), hogy nehogy ilyen”anyámasszonykatonáját” neveljek majd belöle. Ha értitek mire gondolok. Bár a párom ezt tuti nem engedné. Sokat kirándulunk, horgászunk, kempingezünk szóval ezek tök fiús programok is.
Majd meglátjuk, hogy alakul.
Amit 32es írt, viszont sokkolt
Èrtékelem amúgy az öszinteséget, de sokban hozzájàrulnak a szülök is, hogy milyen lesz a gyerek. (A körülöttem lèvökböl indulok ki)
Egyik párnál nagyon értelmes a kislâny. Nagyon látszik, hogy sokat foglalkoznak vele, elmagyaráznak neki mindnet, ha fél valamitöl megmutatják neki, hogy nincs is mért. A másik pár meg inkább azt mondja, hogy tépd ki a légynek a szàrnyát kislányom!
Ès szerintem igen is jó módú,”rendes” családból is kikerülhetnek, ribik, vagy szemét fiúk. Pont az olyan csalàdoknál, mint 32-nél, ahol a szülök azt hiszik, hogy azáltal, hogy ellátják az alapvetö szükségletekeket, megadnak a gyereknek mindent,amit kér, és akkor ök már minta szülök, rendes család, semmi baj velük.
De szerintem ez sokszor nem elég.
De tényleg ezeket úgy mondom, hogy még nincs gyerekem, nem tudom milyen nehéz is nevelni egy gyereket. Nem akarok senkit megbántani!
Sajnos az ilyenek jó dolgukban nem tudnak már mit csinálni. Van 2 szép egészséges kislánya, ő meg azon vernyog, hogy az babázni merészel, meg imádja a rózsaszínt.
Annyira dühítő.
És igen most vágjátok a fejemhez, hogy mindenkinek a maga baja a legnagyobb, de mások meg nem esnek teherbe, elvetélnek, beteg babájuk születik. Valaki meg nem képes megbecsülni a jót, hiába volt hozzá kegyes a sors.
Nincs igazság, nagyon nincs.
#10 vagyok - nekem időközben megszületett a kislányom és most már lassan 5 hónapos. Őszintén nagyon fura volt visszaolvasni a májusi válaszom, én már annyira el se tudom képzelni, hogy fiam legyen :D Eleinte még ragaszkodtam a semleges ruhákhoz, mindenképp unisex babakocsit meg babafészket meg ilyeneket vettem, aztán azóta most már valahogy egyre több lett a rózsaszín meg a szívecskés meg a nagy szempillás mintájú cucc a lakásban, és abszolút magamévá tettem, hogy lányos anyuka vagyok. Tényleg mintha egy másik ember írta volna a #10-es válaszomat, már annyira idegen a gondolat, hogy én valaha fiút akartam. Januárban kezdünk el próbálkozni a tesóval, és kicsit félek, hogy mi lesz, ha fiú sikeredik, annyira lányosak lettünk itt már azóta :D
Szóval ezt csak azért mondom, hogy a gyereked nyilván szeretni fogod, függetlenül attól, hogy milyen nemű, és elég könnyű elfogadni a végeredményt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!