Van olyan aki nem örült a baba nemének miután kiderült? Fiút vagy lányt szerettetek volna?
Megváltozott a véleményetek miután megszületett a baba?
Pusztán kíváncsiságból kérdezem.
Mindig is lányt szerettem volna. Soha nem tudtam volna elképzelni, hogy fiam van.
Az első babánál bejött a lány.
Most pedig kisfiú lesz. Hát meglepődtem. De már nagyon izgatott vagyok.
Ismerősöm jövő hónapban szül, lányra vágytak mindketten, fiú lesz. Nevet alig találtak, paráznak, hogy mit fognak kezdeni egy fiúval. Nekünk lányunk születik augusztusban, mikor kiderült, rögtön jöttek a negatív megjegyzések a lányokkal kapcsolatban, de nagyon jól tudjuk, hogy ezzel csak magukat nyugtatják, így elengedem a fülem mellett. Kíváncsi leszek mi lesz szülés után, de biztos szeretni fogják.
Én úgy vagyok vele, hogy annak kell örülni, hogy egészséges és saját gyerek, ami pikpakk összejött, mert sajnos sokaknak nem is lehet saját gyereke, vagy csak nagy küzdelem árán.
#5 tudod egy férfinak az élet minden területén sokkal könnyebb a dolga, mint egy nőnek. Sokkal könnyebben talál munkát, jobban tud érvényesülni. Ezért is örülök a fiúnak.
Amúgy meg fantasztikus, hogy egy pusztán kíváncsiságból feltett kérdésre adott válaszokat is ennyire le tudtok húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!