Volt köztetek olyan aki megérezte a babája nemét, és a megérzése igaz volt? Fiut vagy lányt éreztetek? és mit szerettetek volna jobban?
Én megálmodtam,2x. :-) Hogy másodjára bejön e,az majd kiderül. Mind a 2x fiút szerettünk volna (vagyis szeretnénk)
Üdv: 3 lányos,23hkm
Elsőnél nem tudtam, hogy fiam lesz, csak a 20 hét környékén éreztem, hogy az lesz, 4 hét múlva derült ki, hogy tényleg:)
Viszont a lányomnál azonnal, már a pozitív tesztnél tudtam, hogy kislány, meg se fordult a fejemben, hogy lehet esetleg fiú is. Lány lett:)
Amikor megtudtam, hogy babát várok, akkor azt mondtam a páromnak, hogy csak lány lehet. Nem tudom miért, nem azért mondtam, mert kifejezetten lányra vagy fiúra vágytam volna, hanem csak volt egy érzésem és kész.
S lány lett. :)
Sógornőm viszont mindig mondja, hogy pontosan tudta, hogy fia lesz. Aztán közölte vele a doki félidőben, hogy lány. El sem hitte. Most 1 éves a kislánya, és persze imádja. :)
nagyon sokszor álmodtam azt, hogy fiam lesz. teljesen az volt az érzésem, hogy fiút hordok a szívem alatt. el sem tudtam képelni, hogy lány is lehet. :)
16. héten kiderült, hogy mekkorát tévedtem, mivel kislányom lesz. először megdöbbentem...
mivel párom nem tudott eljönni velem az uh-ra, így telefonon mondtam el neki, hogy kislánya lesz, akkor már zokogtam... örömömben :)
azóta hozzászoktam a gondolathoz, és már alig várom, hogy elkezdhessek vásárolgatni Neki :)
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!