soha nem akartam gyereket,se kiskoromban,se tiniként,se most lassan 22 évesen,én inkább utazni szeretnék,új helyeket,új embereket megismerni,karriert építeni
2012. szept. 2. 05:45
2/15 anonim válasza:
Én ilyen 14-15 évesen gondolkodtam,hogy milyen lesz majd,ha lesz stb :) Az első babámat 20 évesen a szültem a másodikat 21. :) Most 22 vagyok. Kedves előző,a gyerekek mellett is lehet utazni. Mi idén bejártuk az egész USA-t a két kicsivel meg párommal. :)
2012. szept. 2. 06:16
3/15 anonim válasza:
23 vaagyok, tökéletes időpontban jön az első! :)
2012. szept. 2. 06:20
4/15 anonim válasza:
27 vagyok, de nem szeretnék gyereket, sosem szerettem volna. Dolgozni szeretnék, utazni, szabad lenni.
Szerintem nem az életkor határozza meg, ki mikor lesz kész a gyerekszülésre.
2012. szept. 2. 06:20
5/15 anonim válasza:
Kb. 28 évesen. Nem is tudom, hogy előtte szerettem-e a volna. Egyrészt igen, mert fontosnak és természetesnek tartom a családot, hogy a szeretteim körében éljek, másrészt nem, mert nem tartottam alkalmasnak magam, hogy ilyen nagy felelősséget vállaljak. Így aztán önmegvalósítottam és elhessegettem a kérdést... de nem is volt aktuális :) Aztán megismertem a férjemet, kipipáltuk az anyagiakat és muszáj lett erről is dönteni. Most épp szeretnék még egyet :)
2012. szept. 2. 06:25
6/15 anonim válasza:
Régen nem gondolkoztam el ezen mert nem tudtam hány éves koromra lesz saját lakásunk, autónk , férjem minden ami kell a családalapítás körülményeihez. Jövőhéten töltöm a 24. szülinapomat és márciusban szülök. Tervezett baba volt én nagyon örülök, hogy sikerült mostanra bevállalnunk. De ha később sikerült volna csak azt is kivártam volna. Sok kisgyerekes ismerősünk, rokonunk van sikerült vmit gyakorolnom :P Ja és a párom 27 éves szóval nem is túl korai a baba és nem is késtünk el vele. 5 éve vagyunk együtt. :)
13hkm
2012. szept. 2. 07:26
7/15 anonim válasza:
Én egész életemben babára vágytam.Tizenéves koromban ez az érzés csak erősödött.Lediplomáztam,dolgoztam 1,5 évet,és most 24 évesen egy gyönyörű 2 hetes kislányt tarthatok a kezemben:)
2012. szept. 2. 08:34
8/15 anonim válasza:
Egészen fiatalon is gondoltam rá (16-17 évesen), nyilván iskolába jártam stb. De sztem minden tini fejében megfordul.
17 évesen jöttem össze a férjemmel (12évvel idősebb), elvégeztem a sulit, elkezdtem dolgozni, összeköltöztünk, összeházasodtunk 6 év után, és most 23évesen 35hetes kismama vagyok.
Örülök, hogy így alakult. Van iskolám, dolgoztam is, van hol laknunk, házasok vagyunk.... semmi akadályát nem láttuk :)
35hkm
2012. szept. 2. 09:09
9/15 anonim válasza:
Én 24 évesen szerettem volna.Most vagyok 23 éves ,és 5 hetes terhes :) Szóval k 2-3 hónappal hamarabb fogok szülni mint ahogy betöltöm a 24-et :) Tökéletes időzítés :) (23 vagyok)
2012. szept. 2. 09:46
10/15 anonim válasza:
Én most 26 vagyok novemberben töltöm a 27et és akkor már kb 17-18hetes leszek. Most vagyok 9hetes. Én pont ilyen kórban terveztem. Nekem az volt a lényeg, hogy még azelőtt terhes legyek, hogy a párom be tölti a 30-at nem tudom mért de ehhez ragaszkodtam. Nővérem 28 de még 5éven belül nem akar gyereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!