Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hány évesen szerettetek...

Ti hány évesen szerettetek volna először babát?

Figyelt kérdés

Vagy a gondolat hogy jó lenne, akár ha még kiskorú voltál?

Csupán érdekel a dolog, kíváncsi vagyok ki hogy gondolkodik.

2012. szept. 2. 02:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondták hogy sosem lehet babám, úgyhogy rengeteget gondoltam rá 18 éves korom óta. És már belenyugodtam, amikor több mint 4 és fél hónapja kiderült a cisztaszűrésen hogy terhes vagyok. :))) nem hiszitek mennyire boldog vagyok, az sem érdekel hogy 21 évesen szülök (25 évesen szerettem volna), dolgozom, párom is, együtt lakunk..
2012. szept. 2. 10:25
 12/15 anonim ***** válasza:
21 vagyok, 7 hós a kisfiam. Tökéletes időzítés :)
2012. szept. 2. 11:52
 13/15 A kérdező kommentje:

Gratulálok a babásoknak és akik most kismamák! :)

Én mégcsak 14 éves vagyok de van egy másfél hónapos öcsém és belegondoltam hogy ha elvégzem az egyetemet valamikor 23-24 évesen kell nekemis. Persze ha minden jó :D

Köszönöm a válaszokat! +sok egészséget:D

2012. szept. 2. 12:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Bennem 14 éves korom körül fogalmazódott meg először, hogy szeretnék majd egyszer kisbabát! Akkor úgy gondoltam, hogy 20 éves korom körül lenne a legjobb. Akkor viszont még egyrészt főiskolás voltam, másrészt akkor szakítottam az első barátommal. Aztán 21 évesen megismertem a mostani páromat, aki szintén nagyon vágyott/vágyik babára és családra. 300 km-re laktunk egymástól, úgyhogy egy év után össze is költöztünk. Viszont itt jön a bökkenő! Bár a párom egész jól keres, de albérletbe kellett mennünk és 2 éve nem kapok munkát.:( Szóval semmink sincs a baba fogadására. Szóval itt vagyok 24 évesen, kilátásunk sincs arra, hogy előre lépjünk, szóval most megint szétköltöztünk a párommal, hogy egy kicsit tudjunk gyűjteni és külföldön próbáljunk szerencsét! Én most már azt mondom, hogy bármi lesz most már 26 éves koromban elkezdünk próbálkozni a babával és ha törik, ha szakad megoldjuk, hogy elő tudjuk teremteni a lehető legtöbbet a babának. Nekem ez már a végső "határidő".:) Remélem hamar összejön majd a baba!:)
2012. szept. 2. 20:53
 15/15 anonim ***** válasza:

17-18 évesen azt mondtam soha nem szeretnék gyereket, annyira erősen, hogy az iskolapszichológus is külön foglalkozott vele...

de minden beavatkozás nélkül túltettem magam ezen apránként, mai napig nem tudom miért volt ennem akkora ellenérzés.

19-20 évesen már szerettem volna majd egyszer. 23 éves korom óta vágyok rá, de azok a bizonyos körülmények, nem voltak adottak.

Most ez rendben lenne, de a párom még ellenkezik, sajnos nem kész rá...én meg majd megőrülök, minden gyerekcucc érdekel, ha a a bútoráruházakban kiságyakat látok elérzékenyülök...stb Remélem hamar változik a párom:) nekem is egyik héten még az volt, h " majd egyszer" a következő héten pedig, már most azonnal.

Persze félek tőle, de erősebb a vágy..

25/N

2012. szept. 3. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!