Ti hány évesen szerettetek volna először babát?
Vagy a gondolat hogy jó lenne, akár ha még kiskorú voltál?
Csupán érdekel a dolog, kíváncsi vagyok ki hogy gondolkodik.
Gratulálok a babásoknak és akik most kismamák! :)
Én mégcsak 14 éves vagyok de van egy másfél hónapos öcsém és belegondoltam hogy ha elvégzem az egyetemet valamikor 23-24 évesen kell nekemis. Persze ha minden jó :D
Köszönöm a válaszokat! +sok egészséget:D
17-18 évesen azt mondtam soha nem szeretnék gyereket, annyira erősen, hogy az iskolapszichológus is külön foglalkozott vele...
de minden beavatkozás nélkül túltettem magam ezen apránként, mai napig nem tudom miért volt ennem akkora ellenérzés.
19-20 évesen már szerettem volna majd egyszer. 23 éves korom óta vágyok rá, de azok a bizonyos körülmények, nem voltak adottak.
Most ez rendben lenne, de a párom még ellenkezik, sajnos nem kész rá...én meg majd megőrülök, minden gyerekcucc érdekel, ha a a bútoráruházakban kiságyakat látok elérzékenyülök...stb Remélem hamar változik a párom:) nekem is egyik héten még az volt, h " majd egyszer" a következő héten pedig, már most azonnal.
Persze félek tőle, de erősebb a vágy..
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!