Akinek meghalt a babája előre megérezte? Hülye vagyok, mindig erre gondolok hogy meghal. Annyira ezt érzem.24 hetes
Szerintem megerzed!
En folyton ezen agyaltam szinten, foleg az elsovel!
Semmi baj nem lesz! Ne aggodj!
Babucid szepen no odabent.
Lehet, hogy csak kis lusti, azert erzed ritkan!
Sok egeszseget es boldogsagot Nektek!
Szia!
Rám is többször rám ijesztett a kicsi, amikor egész nap nem volt hajlandó megmozdulni, ráadásul a szokott időben sem jelentkezett. Kétségbeesetten rázogattam a hasam, meg bökdöstem már a végére, mire megmoccant, akkor fellélegeztem, hogy jó, nincs baj. Én akkor szoktam "pánikolni" amikor fáj a hasam, tehát ilyen meg akar jönni érzésem van, vagy a szeméremcsontom mögött érzek szúró érzéset, és közben ugye a kicsi sem mozog. No olyankor engem is a sírás kerülget, de most már jó fej, és ha kérem, hogy mozduljon meg, akkor általában hallgat rám, és bejelentkezik. :)
Próbálj meg nem gondolni a rosszra, tudom, hogy nehéz és ösztönösen aggódsz, de inkább beszélgess vele, még ha nem is hangosan, hanem magadban, azt ő tudja, hogy hozzá szólnak a gondolataid, és reagálni fog rá.
Ne aggódj!
Szép babavárást!
25 hkm
Nem ezt érzed,hanem ettől rettegsz.Viszont,ha folyamatosan rettegsz,az biztosan nem tesz jót.
Kérlek,ha kell,beszélj szakemberrel(pszichodoki,kineziológus,bármi),mert ha nem nyugszol meg,tudsz bajt generálni.
Sokat gondolkoztam én is,hogy megéreztem-e a bajt,amikor velem megtörtént,vagy én idéztem elő a folyamatos szorongásommal,nem tudom eldönteni a mai napig sem,de előtte már rámszólt a dokim,hogy fejezzem be a parátt,mert az nagyon nem tesz jót.
Szóval fontos lenne,hogy megnyugodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!