Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van, aki megérezte a szülés...

Van, aki megérezte a szülés közeledtét? Megérzésre gondolok!

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 13:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Koncerten voltunk, mondtam a férjemnek,hogy menjünk haza,én holnap megszülök.Ő:Honnan veszed?

Rengeteget mozgott a babám,éreztem,hogy ez más,mint máskor.Valahogy tudtam,de nem tudom honnan...

41.hétre lett meg a kislányom.

2010. jan. 16. 14:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Én például a kislányommal február 15.-re voltam kiírva, de február 3.-án úgy ébredtem, minden nélkül, hogy ez volt az első mondatom a páromhoz: "Na megyünk ma szülni?"

És éjfélkor elment a magzatvíz. :) Pedig semmi fájásom, meg semmi nem volt előtte és akkor sem. :)

2010. jan. 16. 14:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Amikor a második gyermekemet vártam az utolsó hetekben volt egy megérzésem, hogy pontosan melyik hétvégén fog megszületni a babám. Ahogy közeledett az a hétvége, egyre több jelzést adott testem (vagy a baba) is, ami a szülés közeledtét jelezte. Itt joslófájásokra gondolok, illetve egyre gyakoribbá váló derékfájásokra (2 héttel a szülés előtt kezdődtek). Aztán a nagy nap reggelén, tudtam hogy aznap vagy másnap meg fog születni a kisfiam, pedig akkor éppen semilyen jel (pl. fájás) nem utalt erre. Ez a nap a hetekkel korábban megjósolt hétvége péntekén volt. Nagyon erős takarítási, rendrakási kényszerem volt egész nap. Aztán délután jöttek a fájások és este már a kezemben tartottam az újszülött fiamat. Péntek este végül is már majdnem hétvége, csak pár órát tévedtem (az orvos által kiírt időpont előtt két és fél héttel szültem.)

Régebben olvastam egy cikket, ahol szintén azt írták, hogy a szülést megelőző egy-két nappal sok nő érez erős takarítási, rendrakási késztetést, mintha éreznék, hogy nemsokára itt a baba és ezért rendnek és tisztaságnak kell lennie.

2010. jan. 16. 14:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy kislányom született 2008.11.23.-án egy vasárnapi napon.Erre a napra voltam kiírva.SZombaton még javában sütöttem,ismerősök voltak nálunk kérdezték mikor szülök én meg könnyedén válaszoltam,majd holnap.Igen ez biztos?mondtam biztos.Az utoló nst-m péneteken volt közölték ha hétfőig nem szülök meg az ambulanciára kell mennem nst-re.Mondtam addig még sok idő van,nemfogok naponta járni én vasárnap úgyis szülni fogok.Jót mosolyogtak rajtam,de én vasárnap 8óra 12 perckor megszültem a kislányomat.Anyósom csak úgy emlegeti én nagyon bekódoltam magamba azt a dátumot.
2010. jan. 16. 17:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia, én 38.hétben jártam, férjemmel kocsival mentünk hétfői napon, mikor annyira furcsán keményedett a hasam, mondtam is szerintem a héten tuti meglesz a baba, kedden-szerdán is fura érzés, hétvégén szombaton vendégségben voltunk, már semmit nem éreztem, mondták is tuti még vagy 2 hétig nem fogok szülni, én is mosolyogtam a hétfői kijelentésem, estére meglett a kislányom:)
2010. jan. 16. 20:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Szeptember 21-re voltam kiírva.Szeptember elsején mondtam, hogy én kilencedikén fogok szülni.9-én 19 óra 25-kor megszületett a kisfiam.

2010. jan. 16. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt,szülés előtti nap reggel mondtam, hogy holnap találkozunk, d.u. fizikai jele is volt. Érzelmi kitörés! Én olyat bőgtem, hogy húúúha! :) Másnap (2009.07.25-én) meglett a fiam! :)
2010. jan. 16. 23:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Én a húgom szülését éreztem meg.

Egy vasárnapi nap délután egy órakor mondtam a páromnak, hogy szerintem mire hazaérek, a húgom kórházba lesz már szülni.

1/2 3-ra értem haza, amikor anyukám mondta, hogy már szül a húgom.

3-kor tudtuk meg, hogy délután 1 óra 10 perckor született meg a keresztfiam, 8 nappal a kiírt időpont előtt.

2010. jan. 17. 08:01
 9/10 A kérdező kommentje:

Tök jó történetek:)

Nagyon köszi mindenkinek, hogy beszámoltatok nekem erről!

Remélem hasonló érzéseim lesznek:)

Sziasztok!

2010. jan. 17. 10:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Én napok óta semmit nem csináltam, csak unatkoztam itthon.

Egyik nap több ismerősöm is bejelentkezett itt-ott és mindenki azt kérdezte, hogy "Na, hogy van a baba, nem akar még kijönni?"

Én pedig válaszoltam, hogy "dehogy is, még 4 hete van hátra stb. ..."

Semmi különösebb dolog nem történt, de másnap reggel megszületett a kislányom.

(Viszont anyukámnak már hetek óta olyan érzése volt, hogy hamarabb fog jönni és minden reggel, azzal a gondolattal ébredt fel, hogy "na még egy napot bírjon ki".) :P

2010. jan. 17. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!