Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A szülés közeledtét meg lehet...

A szülés közeledtét meg lehet érezni? Vagy kell érezni? (megérzésre gondoltam)

Figyelt kérdés
39+2 hetes vagyok, és nem érzek semmit.....
2010. jan. 16. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én a szülés előtt 4 nappal elkezdtem vizesedni, és előtte egy nappal meg kegyetlen nyűgös voltam és nagyon fájt a derekam és a hátam.

7 hetes kisfiú anyukája

2010. jan. 16. 11:01
 2/5 anonim válasza:
100%

Szia!

Én 2009.szeptember 1-re voltam kiírva és már augusztus közepétől "éreztem", hogy nemsokára kibújik manócska. Ehhez képest túlhordtam és szeptember 5-én indított szülésem volt. Ez a megérzés dolog szerintem pszichésen nem valós, mert hiába akarod te hogy már megszülessen és talán "érzed" hogy most fog jönni, ha nincs itt az ideje, érezhetsz te bármit, úgyhogy türelem, babát terem. Könnyű szülést kívánok neked utána pedig jó babázást.

2010. jan. 16. 11:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Két gyermekem van, nem volt megérzésem, vagyis nem jött be. Most várom a harmadikat, azt hittem, ilyenkorra már rég megszületik, ehhez képest még jól elvan odabent :)

Lehet, hogy van aki megérzi, én egyszer sem :)

2010. jan. 16. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:

:-)))

Én annyira koncentráltam, hogy megérezzem, hogy amikor szivárgott a magzatvizem azt hittem, csak Manó "ül" a hólyagomon... Jót nevetett a doki, mikor utóbb elmeséltem neki.

Szóval nem éreztem meg.

2010. jan. 16. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Én viszont megéreztem. A szülés előtti nap rámjött a "fészekrakó" ösztön: 3 adag ruhát mostam, teregettem, vasaltam,lecseréltem az ágyneműt, porszívóztam, takarítottam, felmostam. Mai napig nem értem, hogy tudtam mindezt megcsinálni. Akkor már sejtettem, hogy lesz valami vagy még aznap, vagy másnap. És így is lett.:) (Anyukámmal ugyanez volt, mikor én születtem.)Most várom a másodikat. Kíváncsi vagyok, hogy nála lesz-e ilyesmi.
2010. jan. 16. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!