Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt köztetek olyan aki...

Volt köztetek olyan aki megérezte a babája nemét, és a megérzése igaz volt? Fiut vagy lányt éreztetek? és mit szerettetek volna jobban?

Figyelt kérdés
köszönöm a válaszokat!

2012. okt. 15. 11:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

fiamnál megálmodtam,meg éreztem is,hogy fiú.nagyon lányt szerettünk volna.persze imádjuk,semmi pénzért le nem cserélném egy lányra.

most megint megálmodtam,hogy fiút hordok,meg ugy is érzem,de őt még nem tudjuk hogy ki lehet.mindenesetre a neve már megvan,ha fiú,ha lány :)

szintén 14 hetes :)

2012. okt. 15. 12:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Én az első terhességemnél tudtam már a legelején hogy lány lesz. Nem is válogattam fiú neveket, csak lányban gondolkodtam, 27 hetesen mutatta meg magát legelőször, hogy tényleg kislány.

MÁsodjára nem tudtam, nagyon fura érzésem volt a legelején már, más volt a terhességem, mint a lányommal, fáradtabb voltam sokkal mint vele, de olyan fura érzésem volt, nem tudtam megmondani miért. Aztán 8 hetesen kiderült az oka: egypetéjű ikrek. Na onnan tudtam hogy fiúk, mégis mikor kiderült, olyan furcsa érzés volt, hogy fiúk..bennem?...? De másnap már nem fura volt, hatalmas öröm. Most meg már ők is 2 évesek múltak, imádnivalóak!!!

Szeretnék még egy babát, és már most tudom hogy lesz, és hogy kislány lesz..már a nevét is tudom. :-) De még rá egy kicsit várni kell....

2012. okt. 15. 12:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél fiút szerettem volna, de 99%ban biztos voltam benne, hogy kislányom lesz, fiú nevem nem is volt és bejött. Most a 2. terhességnél kislányt szerettem volna, de úgy éreztem, hogy fiú lesz, annyira nem voltam benne biztos, mint az elsőnél, de megéreztem, és ez ma be is igazolódott.
2012. okt. 15. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Én világ életemben kislányt szerettem volna, főleg elsőnek. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok (nem terveztük), akkor csak kislányban gondolkoztam. Eltelt pár nap és elkezdtem érezni, hogy kisfiam lesz, de végig "hazudtam magamnak", erőszakoltam magam arra, hogy kislány. Aztán a 16. héten kiderült, hogy kisfiú:) Kezdem megszokni a gondolatot, de még nem egészen :). 29 hkm
2012. okt. 15. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!