Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi idős terhesnek szoktak...

Mennyi idős terhesnek szoktak ajándékot adni? Melyik a legelső időpont amikor nem korai?

Figyelt kérdés
Baba ruha,stb
2020. máj. 10. 10:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem a 12. hét után már lehet.
2020. máj. 10. 10:39
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudok róla hogy "szoktak" volna, miért kéne ezért?
2020. máj. 10. 10:43
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Kifejezetten ajándékot babaváró buli/látogatás alkalmával szoktam, ez inkább a terhesség vége felé.

Vagy az első babalátogatáskor :)

Nem tudom, mi a szokás, nem létezik univerzális dolog erre sem.

2020. máj. 10. 10:46
 4/17 anonim ***** válasza:
8%
Én egy barátnőmet már akkor megleptem csokival, likőrrel mikor az első ultrahangon már hallottak szívdobogást. Babacuccot meg max szülés elott 1 honappal.
2020. máj. 10. 10:55
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Likőrrel egy kismamát? 🤦🏼‍♀️
2020. máj. 10. 11:20
 6/17 anonim ***** válasza:
39%

Terhesnek likőrt venni, hát jó nagy taplóság!

Attól is függ, milyen a viszony, családtag vagy barát?

37 hetes vagyok. Anyukámék úgy 20 héttől folyamatosan vették a dolgokat, kis ruhákat, plüsst, játszószőnyeget.

Húgom onnantól kezdte el adogatni a dolgokat, hogy tutira kiderült a baba neme, mivel nekünk is fiú, így rengeteg tuhát, hordozó keddőt meg sok mást is adott.

Munkatársaimtol akkor kaptam ajándékot, amikor eljottem táppénzre véglegesen.

Barátok, barátnők nem adtak semmit, de nem is találkoztunk hónapok óta lassan, mert vírus miatt mindenki óvatos. Szerintem ha adnak is majd vmit, apróságot, azt akkor, ha látogatóba jönnek. Bababuli nem lesz.

Amúgy 2 időpont van, a 12 heti uh, előtte még babonából nem adnak semmit, meg sokan el se mondják, a másik a 20 heti uh, ekkor derül ki 100%ra a baba neme.

2020. máj. 10. 11:23
 7/17 anonim ***** válasza:
11%
Hú baxd 5#-ös, tényleg biztosan szellemi fogyatékos lesz a gyereke mert a terhessége alatt megivott 2 korty édes alacsony alkohol tartalmú italt, ha meg nem ő, majd a férje megissza. Ne legyél már ekkora ősanya.
2020. máj. 10. 11:23
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha korábban megindul a szülés, az életben tarthatóság határa 24-25 hét. Előtte biztosan nem adnék komolyabb ajándékot, de ez csak az én véleményem. Persze gratulálni lehet és kell is, beszélni róla szintén. Fizikai ajándékkal én várnék a harmadik trimeszterig.
2020. máj. 10. 11:58
 9/17 anonim ***** válasza:
83%

Tényleg hülye vagy likörös. A terhesek nem isznak alkoholt, ehhez nem kell ösanyának lenni.

Legalább a második, 18. heti ultrahangot megvárnám. Az én környezetemben babaruhát csak a baba születése után szoktak adni. Ameddig nem szül vigyél neki egészséges nasit, csokit, gyümölcslé, ilyeneket, vagy bármi más ajándék, de az anyukának!

2020. máj. 10. 12:14
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Neha nem gondolkodnak az emberek. Mikor a terhespathologian fekudtem,kertem a ferjem hozzon be edesseget. Mit hozott. Alkoholos bonbont 😆 csak azt nezte hogy etcsoki. Kiadtam a novereknek. Ok ismondtak,hogy kirakjak a pultra,jah nem,megse,mert beleesznek a terhesek,elvittek hatra :)) elofordul.
2020. máj. 10. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!