Lelkiismeret furdalásom van mert tegnap vettünk egy használt babakocsit, normális dolog, hogy ez miatt lelkizek?
Figyelt kérdés
Nagyon jó márka , tetszik is csak ma vettem észre pár aprobb hibát és most azon töröm magam miért nem ujjat vásároltunk.Ismeröstől vettük negyed annyiért.
Mindenből a legtökéletesebbet szeretném az én kis hercegnömnek adni.
2010. júl. 21. 13:53
11/12 anonim válasza:
Csak a kommentedre reagálnék: Mi most várjuk a második Babánkat (még nagyon az elején vagyunk), de már kaptunk ismerőstől használt babakocsit. Nekem annyira tetszik, annyira el vagyok varázsolva, hogy lemostam a kerekeit, és naphosszat tologatom a lakásban, meg gyönyörködöm benne :-)))) Az utcára mégsem merek kimenni, de egyszerűen nem tudok betelni vele ...
(5. válaszoló voltam)
12/12 anonim válasza:
Mi is használtan vettük és olyan furi volt eleinte amikor kérdezték,hogy és milyen meg ilyenek.kicsit égőnek éreztem,hogy a mienk csak használt,de most már nem érdekel,szept-ben szülök nagyon nem fogunk kimozdulni ha zord hideg lesz télen mire meg már jó idő lesz le is tudom váltani sportra.Én is mindent szeretnék megadni a gyermekemnek,de ez nem ott kezdődik,hogy százezreket verek el rá.Használt dolgok,turis cuccok,persze azért új is és majd nagy adag szeretet,törődés és odafigyelés.Mi kell ennél több.Sajnos ilyen a világ,hogy bármennyire szeretnénk nem sokan tehetjük meg,hogy mindent újonnan megveszünk és nem nézzük a pénzt.De egyébként sem szeretném a gyermekem úgy kezelni mint egy porcelán babát,mert épp a legdrágább ruhát adtam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!