Köldökvért mindenki vetet le? Mi nem hiszem, de ezért nagyon lelkiismeret furdalásom van, de olyan drága.
Honnan veszed, hogy mindenki vetet le millióért köldökvért???
Itt mindenki azt kérdezgeti, hogy melyik pelus olcsóbb, meg hol kap használt babaruhát! :)
Többek közt én sem vetettem le.
2 fiam van.
Mi sem vetettünk le, nem volt miből. Remélem, hogy nem fog kelleni soha!
Megvettünk/megveszünk mindent a lányunknak, de ez egyszerűen túl nagy kiadás (még részletre is)! Babakocsira és társaira elég sok pénz elment, ennél többet nem tudtunk spórolni. Köldökvér levételre már nem jutott. Ez van. :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Itt találsz egy bemásolt cikket a köldökzsinórvérről hogy mennyire érdemes levetetni, igaz 2002-es de ma is ez a helyzet. Szerintem egyetlen értelme az esetleges gyerekkori leukémia esetén van, de hál istennek az nagyon ritka betegség.
Szia! Mi sem vetettük le, és nekem is picit lelkiismeretfurdalásom van miatta. A terhesség alatt pár dolog miatt aggódnom kellett (velem volt gond, nem a babával), így sajnos elsiklottam e mellett. Mire eszembe jutott már 37 hetes voltam, akkor kezdtük el intézni, de a 38. héten megindult a szülés, így lecsúsztunk róla. Én is arra gondoltam, hogy majd a tesónál! Az egyik barátunk kisfiánál például le akarták venni, de hamar megalvadt a vér, így nem lehetett, most a mélyhűtőjükben tárolják. A részleteket ne kérdezzétek, mert csak ennyit mondtak.
5 hós kislány anyukája
Lányok!
Ha nem telik rá, fölösleges levetetni, részletfizetéskor adósságba verni magunkat. Olyan, mint a csontvelő, másé pont ugyanúgy jó lehet. És reméljük, h itt senkinek sem lesz szüksége rá.
Mi sem vetettük le és engem le is beszélt róla egy genetikus. Azt mondta, hogy mesterségesen is elő tudják már állítani ha kell ezenkívül egy csomó betegséghez egyszerűen kevés az a mennyiség amit le tudnak venni a köldökvérből tehát ott vagyunk ahol a part szakad. Nagyon ritka amikor igazán fel tudják használni, azt mondta, hogy nem kell bedőlni. És különben meg miért lenne baj? Fő az optimizmus!
5 hós anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!