Pécsen a klinikán jó és nem túl drága dokit ismertek?
Dr. Banó László,Dr. Labosa Gusztáv,Dr Koppán Miklós.
Szerintem Ők nagyon jó dokik.Tudás és ár szerint is sorban írtam kb.
De ez csak az Én véleményem.
Én a Bódis profhoz járok,Ő a legeslegjobb,és Én még semmit nem fizettem neki,mert nem hívott magánrendelésre amikor sima terhestanácsadásra megyek.
Majd ha szülök,akkor adok neki pénzt,de hogy mennyit nem tudom még.
kinek mi a nem túl drága...
én pl a Hánzli dokinál szültem, s most is hozzá járok terhesgondzásra. tudom h sokan nem szeretik, mert valóban nagyon hangulatember s van h mufurc, de nem is az a doki dolga h pátyolgassa a kismamákat. viszont orvosilag megkérdőjelezhetetlen szerintem a tudása, nem véletlen főorvos. ő a magánrendeléesn 7E ft-ot kért az első terhességem alatt igy a 10xesét kapta szülésnél, most még nem voltam a magánrendelésén,de szerintem nem változott a dolog. én mindenesetre ajánlom őt is
Szia!
Én második terhességemmel jelenleg dr.Panka Tiborhoz járok.Magánrendelésre,vizsgálatonként 6000ft-ot kér.szülésnél ennek 10x-esét,de nem várja el.Ha kevesebbet tudsz,az sem baj.Kedves,szimpatikus doki.Én 100%-ban meg vagyok vele elégedve.Első terhességnél él is a Hanzli doktorúrhoz jártam,bár sajna nem nála szültem.De teljesen meg voltam vele elégedve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!