Mért van az hogy alig fogja be a hajfesték a hajamat? Ammoniamentes és sotétebb árnyalat is mint az eredeti és alig fogta be, és az is hamar kifakul, pár mosás és fako. pedig minoségi draga hajfesték.
Sajnálom, ilyen a szervezeted:)
Egyébként azért, mert ammóniamentes és azért, mert terhes vagy :)
Gratula a babához!
hát pedi terhesseg elott nem volt gond azzal hogy be e fogta, tobbnyire mindig mentes hajfestéket szoktam használni, most ez sokkolt, hogy a kozépbarnát nem fogta be a sotétbarna:-(
amugy koszi
Igaza van az elsőnek. Terhesség alatt, sőt egyeseknél még a mensi alatt befestett haj sem lesz olyan, mint szokott.
Hát ez is egy hormonális érdekesség. Ez van, terhesen megesik.
Nekem a szőke hajfestékem vörös lett a fejemen, amikor befestettem egyszer a terhesség végén. :)
Az volt a szerencsém, hogy jól állt. :)
nekem csak az a gond hogy szombaton hivatalosak vagyunk eskuvore és mivel fako volt a hajam, mert ami van is benne szín, 3-4 hajmosásra kijott, hát akkor gondoltam hogy igy mégsem jelenek meg, vettem garnier casting gloss festéket, két csomaggal, mert egy az nekem keves, erre csak kidobott pénz volt
hát igy jártam, amugy koszike a válaszokat!
Emiatt a terhesség alatt én is úgy néztem ki mint egy ápolatlan kutya, de hát túléltem így is a 9 hónapot. :):):)
Összefogott hajjal...
Én azt hallottam terhesség alatt nem lehet se szőkíteni,se hajat festeni!
Ezzel ijesztgettek!
Ez akkor azért van mert nem fogja be, vagy mert árt a babának?
7hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!