Igaz hogy a hajfestek ronthatja a haj eredeti szinet?
Itt olvastam egy valaszban, de en nem nagyon hinnem.
Ti mit szoltok?
Ha normalisan van festve, akkor kizart, hogy az eredeti hajszint befolyasolja. Marmint gondolom ugy erted, hogy ami a festes utan no le, nem azt, amire rafestettel.
Ha a hajhagyma nem serul, akkor a lenovo haj minosege, szine sem lesz rosszabb. Jo festessel es festekkel pedig nem serul a hajhagyma.
Koszonom a valaszokat!
Hat en kabe 5,5 evet festettem rendszeresen. Kezdetben a valtozatossag kedveert, azutan meg azert mert kezdett megjelenni par feher hajszal es a termeszetesen szinhez hasonlo festeket hasznaltam.
Kabe masfel eve nem festem a hajam es most mar teljesen le van nove a festektol, par hete nyiratkoztam, csak a termeszetes maradt. Nem ugy veszem eszre hogy valtozott volna a hajam szine, illetve talan azt, hogy kicsit mintha voroses szinuek lennenek a vegek? De volt benne azelott is azert, gondolom csak nekem tunik hogy valtozott kicsit.
Jo minosegu festekeket hasznaltam.
A helyzet most az hogy nemcsak par feher hajszalam van, hanem tobb...nem veszes, de azert vannak...lehet latni, amint a barna hajszalak koztul ki-kicsillan egy-egy feher hajszal es ez nem tetszik.
Kezdetben ugy hataroztam elvezni fogom a termeszetes hajam szinet ha mar vegre megszabadultam teljesen a festektol, de......neha mikor a tukorbe nezek, elegge zavarnak azok a feher hajszalak. Mult heten meg is vettem a hajfesteket, kicsit sotetebb a termeszetesnel, kozepes gesztenyebarna a hajam szine es egy szep kozepes-sotet barna szint valasztottam.
Majd meglatom mikor jutok el a fodraszhoz...egyelore nem megyek.
Meg johetnek valaszok.
26L
Ez sajnos tényleg igaz, ha egyszer befested, sosem lesz olyan gyönyörű, természetes hajszíned.
Én elkövettem ezt a hibát. Ballagásomra festettem be szőkére. Amúgy az eredeti hajszínem szép, aranyszőke volt. Nos befestette, olyan szőke lett, hogy szinte világított...Alig vártam hogy lenőjön...És most a szép hajamból egy csúnya szőkés barna hajam lett...:(
Hm...erdekes hogy sotetebb lett a szine es nem vilagosabb, ha mar ronto hatasa volt.
Kosz a valaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!