Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Köldökvért mindenki vetet le?...

Köldökvért mindenki vetet le? Mi nem hiszem, de ezért nagyon lelkiismeret furdalásom van, de olyan drága.

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 09:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem a testvéremnek izomsorvadása van. Én mindkét gyerekemnél levetettem a köldökzsinorvért. Egyébként nem milliókért, hanem kb. 350000 Ft-ért gyermekenként. Talán mások ezt nem értik meg, de ha már láttál egy ilyet, akkor minden fűszálat megragadsz. Ami pedig azokat a véleményeket illeti, hogy nem jó semmire, az nem igaz. Egyrészt már tényleg sok mindenre jó, másrézt pedig az orvostudomány ebből a szempontból óriási léptekkel halad. Lehet, hogy ma még nem jó valamire, egy év múlva viszont már jó lesz. Tudom, hogy nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, de azért szeretném hozzá tenni, hogy én úgy préseltem ki magamból a pénzt, hogy vagy 15 éve nem látott fodrász, kozmetikus stb, kb. 3 éve nem vettem magamnak se cipőt, se ruhát, csak alsőneműt, nem fogyasztok semmi feleslegeset (cola, édesség, stb, sajnos a kávéról nem tudtam leszokni), nem járok nyaralni, magam oldom meg a ház körüli problémákat, nem hívok szakit, stb-stb. Szóval szenvedéssel ugyan, de ki lehet hozni. Szerintem akkor lehet gáz részletfizetéssel bevállalni, ha már van más adóssága is az embernek. Nekem hála Istennek csak diákhitelem van. Na de mindegy, nem ez volt a kérdés. Szerintem ne legyen lelkiismeret furdalásod, ha tényleg nem engedhetitek meg magatoknak, de ha van rá esély, szerintem érdemes megragadni az alkalmat. És csak kívánni tudom, hogy sose legyen rá szükség!
2009. júl. 5. 20:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2009. júl. 6. 07:06
 13/13 shivababa válasza:

szia!

nem olvastam végig a válaszokat, nem tudom, ki mit írt, de szerintem ne legyen lelkiismeret furdalásod. nekünk sem telik rá, most vagyok 28 hetes. testvéreméknek van egy kisfiuk és szülés előtt gondolkodtak rajta, hogy vetetnek (ők jobban állnak anyagilag)de egy kis utánajárással kiderítették, hogy a költségek annyiba kerülnek, mintha vennének, ha majd kell... szóval nehogy lelkiismeret furdalásod legyen! ha megnyugtat a tudat, akkor ahogy lesz kis pénzetek a gyerkő mellett, akkor ted félre neki valami "egészségalapba" és ha szükség lesz rá egyszer, akkor lesz mihez nyúlni. ha meg nem, akkor, ha nagyobb lesz, majd elbulizhatja :)

2012. ápr. 11. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!