Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem vagyok eltiltva a szextől,...

Nem vagyok eltiltva a szextől, mégis lelkiismeret furdalásom lett?

Figyelt kérdés

Tisztára félek! Stimulációs baba, és a dokim utrogestant irt fel, de a szexről nem tiltott le pedig kérdeztem, most betettük kicsit de nem mélyre és pár percig,és szurkál a petefészkem 4 hetes vagyok most tudtuk meg.

és előtte kicsit menzis érzéseim voltak, meg kicsit most is most eléggé félek amilyen magamnak való vagyok, ezt sem birtam ki!!!de olyankor arra gondoltam hogy hátha a dokim nem tilt le....

2009. nov. 28. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Nekünk viszonylag hamar jött a baba,mégis a pozi teszt után nem mertünk sexelni,nehogy baja legyen.6 hetesen mentem dokihoz,aki szépen el is tiltott ,mivel egy haematoma volt a petezsák mellett,úgyhogy lehet a sexel ártottunk volna,holott nem tudtunk akkor még a vérömlenyről.Most 15 hetes vagyok,és még nem sexelünk,pedig már elmúlt a vész,viszont a doki nem mondta hogy lehet e.De nem ez a fontos hanem a baba!Atl ugyanúgy szeretjük egymást.Én azt mondom pár hétig hagyjátok a sexet,hadd erősödjön a kis picur odabent.És igy nem lesz lelkiismeret furdalásod sem:-)))15+5 hetes kismami
2009. nov. 28. 18:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Én az 5. héten jártam először orvosnál vérzés miatt, és az ügyeletes orvos egyenesen leszúrt, amiért a 6. hét előtt szexelni merészeltünk... :-( Pedig én mindenütt azt olvastam, hogy egészséges terhességnél a szexnek nincs semmilyen káros hatása.

Na mindegy. A legközelebbi terhességnél a 6. hétig tuti, hogy nem szexelünk, egészen addig, amíg orvos nem diagnosztizálta a terhességet és nem zárta ki a hematómát, méhszájpolipot (a 12. hétre derült ki, hogy emiatt volt a vérzés). Nagyon ijesztő dolog vért látni a bugyin, amikor az ember annyira várja azt a babócát...

2009. nov. 28. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!