Lelkiismeret furdalásom van mert tegnap vettünk egy használt babakocsit, normális dolog, hogy ez miatt lelkizek?
Nagyon jó márka , tetszik is csak ma vettem észre pár aprobb hibát és most azon töröm magam miért nem ujjat vásároltunk.Ismeröstől vettük negyed annyiért.
Mindenből a legtökéletesebbet szeretném az én kis hercegnömnek adni.
ha használtan vetted, eleve nem gondolhatsz úgy rá, mint a legtökéletesebbre...
s ha csak apró hibák, akkor ne lelkizz miatta, jó áron jutottál hozzá, nem?
a hormonok miatt lelkizel, gondoom nem csak ezen:)
mi is majdnem mindent használtan vettünk, a babát nem zavarja! a szüleire lesz igazán szüksége nem hiper-szuper babakocsira!
Ne lelkizz emiatt! Ha újat veszel, akkor is lehet, hogy pár nap használat után jössz rá, hogy nem felel meg az elvárásaidnak. Mi az első gyereknél 4 db. babakocsit vettünk, mire megtaláltuk az "igazit". Csak az első volt új,és a 4., a leghasználtabb lett végül a tökéletes.
Nem ilyeneken múlik a Baba boldogsága és kiegyensúlyozott élete, hidd el!
Szerintem akkor lelkizzél ha magadnak nem vennél meg semmi használtat, de a gyereknek azt vettél.
èn pl nem szeretema használt dolgokat, így elfogadom ha szükségem vn rá, de soha nem jártam turiba stb.. így a gyereknek sem fogok használt dolgokat VENNI. Miért rajta spóroljak ha magamon nem tudok. De volt olyan hogy barátnöm kihízta a felsöjét és nekem adta, vagy tesóméknak nem kellett valmi és nekem igen, de az más dolog. ìgy baba dolgokat is elfogadtunk de csak kölcsönbe vagy ajándékba, venni nem fogok.
Nagyon köszönöm amit leírtatok,kicsit máshogy látom a dolgokat, most megint megnéztem a babakocsit, nem mintha nem ezt csinálnám egész nap,meg tologatom a szobába.
Szoval jó lesz ez nekünk,és a szeretet a legfontosabb.
Nekem ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy múltkor vettünk unokahúgomnak egy plüssmackót, egy szép újat...erre le sem tojja, csak a jó régi, gyűrött, százszor mosott plüsseit szorongatja. :)
Szóval nem mindig az a jó és szép, ami új!
Ne legyen lelkiismeret furdalásotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!